Egzama için kükürtlü sabun kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Edward
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 390
  • Cevap 2

Egzama için kükürtlü sabun kullananlar var mı?

1
Arkadaşlar son zamanlarda alnımda sivilceler ve yağlanma oluşmaya başladı saçlarımda sorun yok ama saç derime elimi sürdüğümde inanılmaz bir yağ elime geliyor sanırım egzama var diye düşünüyorum, yıkamak çözüm olmuyor 4 saat sonra tekrar oluşuyor alnımı ve kafamı selpakla siliyorum geçiyor ama kısa zamanda tekrar yağlanma oluşuyor yağlanma önleyici şampuanlar kullandım faydası yok. Beslenmenin ilgisi olduğunu düşünüyorum bu aralar işim gereği yağlı gıdalar tüketmiştim ondan olabilir mi sizce? Cilt yağlanma önleyici imex, sebamed yada kükürtlü sabunları kullananları araştırıyorum okuduğum kadarıyla imex sabun daha etkili yazanlar olmuş. Forumda daha önce diğer veya kükürtlü sabun kullananlar yada faydasını gören var mı?
2 6
1
Ben de kükürtlü sabun aldım vücudum ve saçım içinde kullanabilir miyim? Saç, yüz ve vücut için kullanmayı düşünüyorum.
E

Edward

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda alnımda sivilceler ve yağlanma oluşmaya başladı saçlarımda sorun yok ama saç derime elimi sürdüğümde inanılmaz bir yağ elime geliyor sanırım egzama var diye düşünüyorum, yıkamak çözüm olmuyor 4 saat sonra tekrar oluşuyor alnımı ve kafamı selpakla siliyorum geçiyor ama kısa zamanda tekrar yağlanma oluşuyor yağlanma önleyici şampuanlar kullandım faydası yok. Beslenmenin ilgisi olduğunu düşünüyorum bu aralar işim gereği yağlı gıdalar tüketmiştim ondan olabilir mi sizce? Cilt yağlanma önleyici imex, sebamed yada kükürtlü sabunları kullananları araştırıyorum okuduğum kadarıyla imex sabun daha etkili yazanlar olmuş. Forumda daha önce diğer veya kükürtlü sabun kullananlar yada faydasını gören var mı?

M

mustafaa

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda alnımda sivilceler ve yağlanma oluşmaya başladı saçlarımda sorun yok ama saç derime elimi sürdüğümde inanılmaz bir yağ elime geliyor sanırım egzama var diye düşünüyorum, yıkamak çözüm olmuyor 4 saat sonra tekrar oluşuyor alnını ve kadamk selpakla siliyorum geçiyor ama kısa zamanda tekrar yağlanma oluşuyor yağlanma önleyici şampuanlar kullandım faydası yok. Beslenmenin ilgisi olduğunu düşünüyorum bu aralar işim gereği yağlı gıdalar tüketmiştim ondan olabilir mi sizce? Cilt yağlanma önleyici imex, Sebamed yada kükürtlü sabunları kullananları araştırıyorum okuduğum kadarıyla imex sabun daha etkili yazanlar olmuş. Forumda daha önce diğer veya kükürtlü sabun kullananlar yada faydasını gören var mı?
Dediğiniz sorunu maalesef bende yaşıyorum yüzüm aşırı yağlaniyo mesela sabah sabunla yıkıyorum öğlen olmadan yüzüm yağlı , saçımı yıkıyorum akşam olmadan saç derim ıslak gibi oluyor ertesi gün de saç telleri yağlanmış oluyor

B

brakarr

Üye
Ben de kükürtlü sabun aldım vücudum ve saçım içinde kullanabilir miyim? Saç, yüz ve vücut için kullanmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
15
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt