E
excalibu
Üye
Egza-s kükürtlü sabun en sık karşılaşılan cilt yağlanması önlemek için kullanılan anti alerlij etkiler gösteren bir sabundur. Saçlı deri rahatsızlıklarından en sık karşılaşılan problemlerin başında aşırı saç yağlanması, yoğun kepek oluşumu, mantar, saç diplerinde sivilce ve egzama en sık görülen sorunlardan biridir. Saçlı deri sorunlarında bu saydığımız problemlerin tedavisi normal market şampuanları ile geçmeyebilir. Market şampuanları her ne kadar iyileştirici etki gösterse bile saha sonradan bu tür sorunlar kendiliğinden tekrar ortaya çıkabilir. Özellikle saçta mantar varlığı geçmeyen inatçı bir hastalıktır. Bu tip sorunlar için doğanın bizlere sunduğu çok etkisi olan maddeler vardır. Bunlardan biriside kükürt'tür. Kükürt düzenli olarak cilde uygulandığında kurutucu ve antibakteriyel etkler göstererek aşırı yağlanma, mantar, egzama yada seboreik dermatit varlığını ortadan kaldırır. Düzenli ve uygun aralıklarla kükürtlü sabun kullanımı cildin yağ dengesini korur, ciltteki aşırı yağlanmayı azaltır, sivilce, kepek ve kaşıntı gibi saçlı deri rahatsızlıklarını kısa zamanda tedavi edebilir. Antialerjik etkileri olan Egza-s sabun içeriğindeki doğal esanslar ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. Ciltte tahriş yaratmaz, saçınızın ve cildinizi tazelik ve ferahlık kazanmasına yardımcı olur.
Arkadaşlar saç dökülmesi önleyici losyon kullanıyorum saç derimde aşırı yağlanma ve sivilcelenmeye sebep oluyor genelde yağlı bir cilde sahibim konazol şampuan kullandım tam geçirmedi forumda gördüğüm egza-s kükürtlü sabunu kullanıp memnun kalanlar var mı önerirmisiniz?
Arkadaşlar saç dökülmesi önleyici losyon kullanıyorum saç derimde aşırı yağlanma ve sivilcelenmeye sebep oluyor genelde yağlı bir cilde sahibim konazol şampuan kullandım tam geçirmedi forumda gördüğüm egza-s kükürtlü sabunu kullanıp memnun kalanlar var mı önerirmisiniz?