Soru Egemen Güdül Hair Clinic saç ekimi yaptıranlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Chappia
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 318
  • Cevap 1

Egemen Güdül Hair Clinic saç ekimi yaptıranlar memnun mu?

1
Selamlar arkadaşlar, Ankara Egemen Güdül Hair Clinic'te saç ekimi yaptıranlar memnun mu? Özellikle 4500 greft ekim yaptıranların sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Ekilen saçların doğallığı, yoğunluğu ve genel memnuniyet durumu nasıl? Ayrıca, operasyon sonrası iyileşme süreci ve klinik deneyimleri hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Bu kliniği tercih etmeyi düşünenler için görüşleriniz çok değerli olacaktır.
1 6
1
Forumda ekim sonuçları var bakabilirsin alanında başarılı ekimleri var geri dönüşleri gayet iyi diye duydum birkaç kişiyle görüşmeler yap duruma göre karar ver.
C

Chappia

Üye
Selamlar arkadaşlar, Ankara Egemen Güdül Hair Clinic'te saç ekimi yaptıranlar memnun mu? Özellikle 4500 greft ekim yaptıranların sonuçları hakkında bilgi almak istiyorum. Ekilen saçların doğallığı, yoğunluğu ve genel memnuniyet durumu nasıl? Ayrıca, operasyon sonrası iyileşme süreci ve klinik deneyimleri hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Bu kliniği tercih etmeyi düşünenler için görüşleriniz çok değerli olacaktır.

S

Sloccer

Üye
Forumda ekim sonuçları var bakabilirsin alanında başarılı ekimleri var geri dönüşleri gayet iyi diye duydum birkaç kişiyle görüşmeler yap duruma göre karar ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
56
Çevrim içi ziyaretçiler
114
Toplam ziyaretçi
170

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt