Eczanelerde Satılan Saç Siyahlatan Şampuan Yorumları

• Konuyu başlatan Lion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 9

Eczanelerde Satılan Saç Siyahlatan Şampuan Yorumları

1
Arkadaşlar saç beyazlaması için saç boyası yada saç siyahlatan şampuan kullananlar var mı saçlarım 25'li yaşlardan sonra beyazlamaya başladı şuan yanlarımda beyazlarım çok fazla ve kötü bir görüntü oluşturduğu kanaatindeyim özellikle proscar kullanmaya başladıktan sonra beyazlamalarda artışlar oluştu aklıma proscar ilacı zararmı veriyor geliyor sizinde proscardan dolayı saç beyazlamasında artış hissettiğiniz oldumu internetten neva color saç boyası aldım baya memnun kaldım diyebilirim. Eczanelerde daha pratik olan saçları ilk yıkamada siyahlaştıran şampuanlar varmış hiç denemedim forumda kullanıp memnun kalan varmı ve erkek kalıcı saç boyası kullanıp memnun olan önerebileceği marka varsa fikir verebilir mi yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.
9 6
1
Kardeşim asla ve asla işe yaramaz bu mümkün değil.
L

Lion

Üye
Arkadaşlar saç beyazlaması için saç boyası yada saç siyahlatan şampuan kullananlar var mı saçlarım 25'li yaşlardan sonra beyazlamaya başladı şuan yanlarımda beyazlarım çok fazla ve kötü bir görüntü oluşturduğu kanaatindeyim özellikle proscar kullanmaya başladıktan sonra beyazlamalarda artışlar oluştu aklıma proscar ilacı zararmı veriyor geliyor sizinde proscardan dolayı saç beyazlamasında artış hissettiğiniz oldumu internetten neva color saç boyası aldım baya memnun kaldım diyebilirim. Eczanelerde daha pratik olan saçları ilk yıkamada siyahlaştıran şampuanlar varmış hiç denemedim forumda kullanıp memnun kalan varmı ve erkek kalıcı saç boyası kullanıp memnun olan önerebileceği marka varsa fikir verebilir mi yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

rooney43

rooney43

Üye
Abi hikaye bunlar yahu saç kökleri pigmentlerini mümkün değil değişmez hele şampuan şampuan yarısı su zaten kimyasal bileşen

L

Lion

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben saç boyası sormuştum kullanıp önerebileceği marka

lusyus

lusyus

Üye
schwarzkopf saç boyaları önerebilirim 10 dk beklet ılık su ile durulayın 5 yıkamaya kadar akmıyor sıcak su ile yıkarsanız akar beyazlar gözükür

L

Lion

Üye
schwarzkopf saç boyası yorumlarını okumuştum memnun kalan kalmayanlar olmuş nasıl uygulama yaptığınızı biraz açıklarmısınız

lusyus

lusyus

Üye
Kutu içinde. 1 tüp boya ve plastik saç boyama başlığı çıkacak tüp boyayı başlığın içine dökün kapağını kapatın 2 dk çalkalayın sonra içinden çıkan eldivene boyayı sıkarak saçlarınızın her tarafına uygulayın ve 15 dk bekletin ne kadar çok bekletirseniz o kadar saçlar koyulaşır daha sonra saçlarınızı ılık su ile 2 defa durulayın 3 hafta kadar saçlarda akmadan kalıcı kapatıcılık sağlıyor.

L

Lion

Üye
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

T

Taner043

Üye
:( Hayallere inanmayın saçlar beyaz ise beyazdan siyaha dönmez mümkün değil.

W

Walter34

Üye
Saçı siyahlatan şampuan gerçekten işe yarıyor mu?

T

Taner043

Üye
Kardeşim asla ve asla işe yaramaz bu mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
82
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt