Dutasteridi uzun yıllar kullanmak?

• Konuyu başlatan Sagopa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 567
  • Cevap 7

Dutasteridi uzun yıllar kullanmak?

1
Malumunuz finasterid dutasteride göre daha az yan etki yapıyor avodartın kısır yapma riski varmış. Avodart karaciğeride çok yoruyor kullanan bazı arkadaşlar uzun yıllar kullanmayıp bırakıyor. Sağlıklı bir insan dutasteridi en fazla kaç sene kullanabilir? Saçlarımı belli bir yaşa kadar finasteridle koruyup eğer çok agresif dökülme başlarsa avodarta geçerim diye düşünüyorum fakat kısır yapmakısır yapma riski insanı biraz korkutuyor. Sizce bu şekil kullanım nasıl olur?
7 6
1
[QUOTE="ismail, post: 6336, member: 266"] Böbreklere zararı olur mu? Biliyorum bir çok ilacın yan etkisi varda merak ettim işte. [/QUOTE] Uzun yıllar kullanılıra böbreklere ve karaciğere zararı olur doktorlar 1 yıl gibi sürekli kullanımını önermiyor sonuçta ilaç ağır geliyor vücuda
S

Sagopa

Üye
Malumunuz finasterid dutasteride göre daha az yan etki yapıyor avodartın kısır yapma riski varmış. Avodart karaciğeride çok yoruyor kullanan bazı arkadaşlar uzun yıllar kullanmayıp bırakıyor. Sağlıklı bir insan dutasteridi en fazla kaç sene kullanabilir? Saçlarımı belli bir yaşa kadar finasteridle koruyup eğer çok agresif dökülme başlarsa avodarta geçerim diye düşünüyorum fakat kısır yapmakısır yapma riski insanı biraz korkutuyor. Sizce bu şekil kullanım nasıl olur?

Mineral

Mineral

Üye
İlacın prospektüsünü okumanı öneririm haftada 1 alınırsa daha az yan etki yapar

R

Rulez

Üye
finasterid yan etkisi neyse dutasteritte aynı bir fark yok yan etki olarak

L

Lion

Üye
Bende bu soru aklıma geliyor sürekli hatta bir çok kişinin aklına geliyor bu ilaçlar ne kadar süre kullanılabilir bırakınca tekrar dökülecek saçlar bu tedavi zor bir süreç

L

lastmorn

Üye
Sürekli kullanılmasını önermem karaciğer sorunları yaratabilir tek çare kullanım sıklığını azaltmak

I

ismail

Üye
Böbreklere zararı olur mu? Biliyorum bir çok ilacın yan etkisi varda merak ettim işte.

Y

Yeniçeri

Üye
Bende yakında başlamayı düşünüyorum olanları korusa yeter

K

Kelaynak

Üye
Böbreklere zararı olur mu? Biliyorum bir çok ilacın yan etkisi varda merak ettim işte.
Uzun yıllar kullanılıra böbreklere ve karaciğere zararı olur doktorlar 1 yıl gibi sürekli kullanımını önermiyor sonuçta ilaç ağır geliyor vücuda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
21
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt