S
Stores
Üye
Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum özellikle oral ilaç kullanan arkadaşların sonuçlarına bakıyorum ne kadar etkili olduğunu takip ediyordum aslında saç ektirmeye karar vermiştim ama şuan işsiz olduğum için iş bulana dek ertelemeye karar verdim gibi düşüncem var. Saç ektirmeden önce alternatif yollar araştırmaya başladım yaşım 29 olduğu için işe yarayan etkili bir tedavi yöntemi seçmeye karar verdim ve bu süreçte araştırdığım kadarıyla avodar (dutasteride) ile finasterid (proscar) arasında kararsız kaldım. Proscar kullanmaya başlayacakken en azından FDA onaylı diye kullanmayı düşünüyordum bu arada ilginç bir site buldum.
Sitedeki yazıyı okuyunca tek yumurta ikizleri den biri 4 yıl boyunca finasterid, diğeri 4 yıl boyunca dutasteride kullanmış. İkisinin sonuçlarına bakıldığında dutasteride çok daha etkisi olduğu görülüyor.
Şimdi bu konuda sizin yorumlarınızı merak ettim lütfen bol bol yorum yazın düşüncelerinizi merak ediyorum siteyi de iyice incelemenizi tavsiye ederim.
Sitedeki yazıyı okuyunca tek yumurta ikizleri den biri 4 yıl boyunca finasterid, diğeri 4 yıl boyunca dutasteride kullanmış. İkisinin sonuçlarına bakıldığında dutasteride çok daha etkisi olduğu görülüyor.
Şimdi bu konuda sizin yorumlarınızı merak ettim lütfen bol bol yorum yazın düşüncelerinizi merak ediyorum siteyi de iyice incelemenizi tavsiye ederim.