Dutasteride kaç sene kullanılabilir?

• Konuyu başlatan vayezikhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 315
  • Cevap 2

Dutasteride kaç sene kullanılabilir?

1
Malumunuz finasterid kullanıp fayda görmeyenler dutasterid kullanmaya başlıyor yalnız bu ilaçların kısır yapma durumu var karaciğeride çok yoruyor. Şimdi bu ilaçları sağlıklı bir insan en fazla kaç yıl sürekli kullanabilir sizce? Saçlarımı belli bir yaşa kadar finas kullanarak korumayı düşünüyorum sonrasında dökülmeler agresifleşirse avaodart kullanmaya kullanmayı düşünorum fakat kısır yapma durumu olduğu için bu beni biraz korkutuyor.
2 6
1
En az 2 sene avodart kullanan var mı? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bende başlamayı düşünüyorum.
V

vayezikhan

Üye
Malumunuz finasterid kullanıp fayda görmeyenler dutasterid kullanmaya başlıyor yalnız bu ilaçların kısır yapma durumu var karaciğeride çok yoruyor. Şimdi bu ilaçları sağlıklı bir insan en fazla kaç yıl sürekli kullanabilir sizce? Saçlarımı belli bir yaşa kadar finas kullanarak korumayı düşünüyorum sonrasında dökülmeler agresifleşirse avaodart kullanmaya kullanmayı düşünorum fakat kısır yapma durumu olduğu için bu beni biraz korkutuyor.

L

lastmorn

Üye
Belli bir süre kullanılabilir 6 ayda test yaptırırsın yan etki felan görmezsen devam edersin evlilik çocuk yapma durumunda mutlaka önceden bırakmam gerekli

B

Bach

Üye
En az 2 sene avodart kullanan var mı? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim bende başlamayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
68
Çevrim içi ziyaretçiler
115
Toplam ziyaretçi
183
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt