Dutasterid ve Estradiol losyon kullanımı

• Konuyu başlatan Slience
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 310
  • Cevap 4

Dutasterid ve Estradiol losyon kullanımı

1
Estradiol losyon günde iki kez kullanıyorum dökülmeler azaldı ancak seyreklikler kapanmıyor önlerde etkisi fazla yok dutasterid kullanmayı düşünüyorum losyon içine katsak olurmu yoksa oral mı kullanmak gerekiyor.
4 6
1
[QUOTE="Slience, post: 5755, member: 465"] ben bir ara avodart kullandım yan etkileri ağır finansa göre o yüzden finasteridle birlikte kullansak etkili olmazmı. [/QUOTE] Finasterid etkili olursa bunu kullanacağınıza haftada 2 defa avodart kullanmak daha mantıklı bence
S

Slience

Üye
Estradiol losyon günde iki kez kullanıyorum dökülmeler azaldı ancak seyreklikler kapanmıyor önlerde etkisi fazla yok dutasterid kullanmayı düşünüyorum losyon içine katsak olurmu yoksa oral mı kullanmak gerekiyor.

L

lastmorn

Üye
Avodartı losyon içine katmayın 3 güne 1 olarak kullanın yarılanma süresi 5 haftaya kadar çıkıyor estradiol losyonuda sadece cyclo progynova katarak hazırlayın bu şekil kullanırsanız saç sorunu yaşamazsınız

S

Slience

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bir ara avodart kullandım yan etkileri ağır finansa göre o yüzden finasteridle birlikte kullansak etkili olmazmı.

K

kelbody

Üye
Bende avodart kullanıyorum 3 ay oldu haftada 1 tane alıyorum estradiol losyon yapacak zamanım yok parasını verip hazırlayabilecek olan var mı?

L

lastmorn

Üye
ben bir ara avodart kullandım yan etkileri ağır finansa göre o yüzden finasteridle birlikte kullansak etkili olmazmı.
Finasterid etkili olursa bunu kullanacağınıza haftada 2 defa avodart kullanmak daha mantıklı bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
72
Toplam ziyaretçi
113

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt