Dutasterid Saç Çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Lauri
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 6

Dutasterid Saç Çıkarır mı?

1
Merhaba abiler forumda yeniyim, son 3 yıldır saçlarım dökülüyor, yanlarında açılmalar, tepe bölgede seyrelme ve incelme var. Finasterid ile minoxidil kullanıuorum ilk yıl çok iyi sonuçlar aldım ancak sonraki yıl dökülmede artış ve finansın artık etki etmemesi nedeniyle dutasterid kullanmayı düşünüyorum ancak bu ilaç hakkında merak ettiğim bir kaç sorum var. Benim saçlarım son bir kaç yıl içinde döküldü bir çoğunda inceldi aynaya ışıkta bakınca saç diplerim rahat gözüküyor. Sizce dutasterid kullansam dökülmüş olan saçları tekrar çıkartıp geri getirebilir mi ve yeni saç kökleri oluşturup saçları çoğaltırabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim ve önceden kullanmış arakdaşlar denetimlerini varsa konu hakkındaki kendi tecrübelerini ve gözlemlerini aktarırsa sevinirim cevaplarınız için çok teşekkür ederim sağlıcakla..
6 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 2709, member: 4"] Kardeşim benim tedavime bi bak istersen önceleri sadece dutasterid kullanmıştım ama etkisi çok olmadı bu tedavi ile başarı sağladım sana bir ihtimal süreç yol gösterebilir incelersin istersen [URL unfurl="true"]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/kafein-3-arginine-5-estradiol-losyon-kullanim-sonucum-resimli.332/[/URL] [/QUOTE] Sizin tedavinize baktım çok iyi sonuç göstermiş bende hazırladım ancak düzenli kullanamıyorum, oral olarak kullanmak daha pratik oluyor.
L

Lauri

Üye
Merhaba abiler forumda yeniyim, son 3 yıldır saçlarım dökülüyor, yanlarında açılmalar, tepe bölgede seyrelme ve incelme var. Finasterid ile minoxidil kullanıuorum ilk yıl çok iyi sonuçlar aldım ancak sonraki yıl dökülmede artış ve finansın artık etki etmemesi nedeniyle dutasterid kullanmayı düşünüyorum ancak bu ilaç hakkında merak ettiğim bir kaç sorum var. Benim saçlarım son bir kaç yıl içinde döküldü bir çoğunda inceldi aynaya ışıkta bakınca saç diplerim rahat gözüküyor. Sizce dutasterid kullansam dökülmüş olan saçları tekrar çıkartıp geri getirebilir mi ve yeni saç kökleri oluşturup saçları çoğaltırabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim ve önceden kullanmış arakdaşlar denetimlerini varsa konu hakkındaki kendi tecrübelerini ve gözlemlerini aktarırsa sevinirim cevaplarınız için çok teşekkür ederim sağlıcakla..

K

kelboy

Üye
öncelikle ilaçlar ilk etkisini vertex bölgesinde yapar ve genel var olan saçlarda kalınlaşma sağlayabilir ama ön bölgelerde dökülmüş saçlarda finasterid yada dutasterid yeni kazanım pek sağlamayabilir. Bunlar daha çok ofansip bir durumdur. istisnalar da var daha önceden forumda tepesinde bayağı kazanım sağlayanlara vardı genelde bu ilaçlar ofansif etkili oluyor yeni kazanımlar sağlamaz.

L

lastmorn

Üye
Kardeşim benim tedavime bi bak istersen önceleri sadece dutasterid kullanmıştım ama etkisi çok olmadı bu tedavi ile başarı sağladım sana bir ihtimal süreç yol gösterebilir incelersin istersen

L

Lauri

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi cevaplarınız için çok teşekkür ederim peki size bir sorum var dutasterid kullanılırsa neler yaşayabilirim dutasterid aldığın ilk günden bugüne kadar yaşadığın durumları psikolojinde dahil ve saçlarında ki gelişmeleri izlenimlerini kalınlaşma, incelme, canlılık genel bilgileri benimle paylaşırsan çok sevinirim. Bu arada lastmorn arkadaşım konuma baktım ilerleme kesinlikle var çok iyi bir sonuç almışsın bende dutasteride ile kullanmaya başlayacam.

K

kelboy

Üye
Dutasterid kullanmaya karşı biri olarak şunu söyleyim. Yapman gereken mantık şu şekilde finasterid ile durdurcan minoxla vurcan. Finasterid saç dökülmesini önler genelde kesicidir ar sıra ileriye dönük katkısı olur minoxta dökülen saç köklerini uyandırır. Sürekli kullanacaksın başla bırak saç döngüsünü bozar devamlılık şarttır. Minox önlerde bayağı etki yapar ilerde hem DHT azalması hemde saçları aktif etmesi istenen sonuca ulaştırır.

A

Alcapone

Üye
Kullanmadan bilemezsin dutasteride biraz ağır bir ilaçtır genç yaşta kullanmanı önermem

L

Lauri

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim benim tedavime bi bak istersen önceleri sadece dutasterid kullanmıştım ama etkisi çok olmadı bu tedavi ile başarı sağladım sana bir ihtimal süreç yol gösterebilir incelersin istersen

Sizin tedavinize baktım çok iyi sonuç göstermiş bende hazırladım ancak düzenli kullanamıyorum, oral olarak kullanmak daha pratik oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt