Soru Dutasterid kullansam tepe bölgeyi kapatır mı?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 568
  • Cevap 4

Dutasterid kullansam tepe bölgeyi kapatır mı?

1
Arkadaşlar merhaba, daha önce agresif saç dökülmesi yaşadım ve 1.5 yıl içinde ön saç çizgim oldukça geriledi. Son 3 yıldır durum stabil, ancak vertex (tepe) bölgesinde ve üst kısımda biraz seyrelme var. Vertex bölgesini gürleştirmeyi düşünüyorum. Sizce, Finasterid veya Dutasterid kullanarak vertex bölgesini düzeltmek ve daha iyi bir sonuç almak mümkün mü? Yani, bu ilaçlar mevcut durumu korumanın ötesinde, saçları daha gür yapar mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
4 6
1
32 gündür dutasterid kullanıyorum saçlarda gelişmeler var şimdi ketoral kremde ekledim şakaklarda tüylenmeler oluşmaya başladı. Başka önerebileceğiniz yöntemler var mı?
O

omerkoc

Üye
Arkadaşlar merhaba, daha önce agresif saç dökülmesi yaşadım ve 1.5 yıl içinde ön saç çizgim oldukça geriledi. Son 3 yıldır durum stabil, ancak vertex (tepe) bölgesinde ve üst kısımda biraz seyrelme var. Vertex bölgesini gürleştirmeyi düşünüyorum.

Sizce, Finasterid veya Dutasterid kullanarak vertex bölgesini düzeltmek ve daha iyi bir sonuç almak mümkün mü? Yani, bu ilaçlar mevcut durumu korumanın ötesinde, saçları daha gür yapar mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Kesin sonuç istiyorsan üç güne bir dutasterid, günde 2mg biotin, B6, D vitamini, günde bir kere minoxil + kafein losyon ve dermaroller ile birlikte hem olanı saçı güçlendirirsin hemde dökülmüş saçları çıkartırsın. Yan etkileri var ama bu şekilde kullanımı daha makul olur.

M

Mems

Üye
Dostum uzun süre kullanırsan en az bir sene gibi vertex bölgesini rahatlıkla kapatır hatta önlerde bile saç çıkışı sağlar.

F

Forest

Üye
Vertex bölgesini güçlendirmek kapatmak için finasterid kullan dutasteridi boşver hem daha uzun süre kullanmış olursun hemde yan etkisi az olur. Benim sana tavsiyem finasteritle beraber Minoxil de kullanman. Bu şekilde yüksek ihtimal çok iyi sonuç alırsın ama sadece finasterid tek başına kişi çok etkili olmayabilir.

O

omerkoc

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32 gündür dutasterid kullanıyorum saçlarda gelişmeler var şimdi ketoral kremde ekledim şakaklarda tüylenmeler oluşmaya başladı. Başka önerebileceğiniz yöntemler var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
73

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt