Soru Dutasterid kullanıyorum aşırı yan etkileri var

• Konuyu başlatan Dubdruf
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 283
  • Cevap 3

Dutasterid kullanıyorum aşırı yan etkileri var

1
Yaş 22, minoxidil kullanımı yanına 1 hafta önce avodart ekledim. Yan etkilere karşı haftada en fazla 2 kapsül atarım diye düşündüm başlayalı daha bir hafta oldu yan etkisi olmaya başladı. Aklıma cünsellik gelince isteksizlik olduğunu fark ettim. Bomba gibi beni keşişe çevirdi. Zorla hissiz erekte oluyorum, yatalak hastayı kollarına girip yürütmek gibi düşünebiliriz. Tansiyon düşüklüğü sorunuda yaptı ayağa kalkınca gözlerim kararıyor gibi. Her gün alanlar nasıl zarar görmüyor, çok enteresan. Bu sorunu yaşayan varsa geçici/kalıcı veya başlangıç için normal/anormal olduğunu yazarsa sevinirim.
3 6
1
22 yaşında dutasterid kullanmak büyük cesaret daha yolum başında erkekliğe darbe vuruyorsun ileride sıkıntılar yaşarsın topikal antiandrojen kremler kullan
D

Dubdruf

Üye
Yaş 22, minoxidil kullanımı yanına 1 hafta önce avodart ekledim. Yan etkilere karşı haftada en fazla 2 kapsül atarım diye düşündüm başlayalı daha bir hafta oldu yan etkisi olmaya başladı. Aklıma cünsellik gelince isteksizlik olduğunu fark ettim. Bomba gibi beni keşişe çevirdi. Zorla hissiz erekte oluyorum, yatalak hastayı kollarına girip yürütmek gibi düşünebiliriz. Tansiyon düşüklüğü sorunuda yaptı ayağa kalkınca gözlerim kararıyor gibi. Her gün alanlar nasıl zarar görmüyor, çok enteresan. Bu sorunu yaşayan varsa geçici/kalıcı veya başlangıç için normal/anormal olduğunu yazarsa sevinirim.

Filozof

Filozof

Üye
Hacım sen git saç ektir öyle 1 haftada yan etki gördüm hiç içme bence

P

Pharmacy

Üye
İlacın yanetkisi 2 haftada çok az ortaya çıkabilir genç yaşlarda saha fazla hissedilir yada ilk kez kullanmaya başlayanlarda alışacan bu duruma

S

Sevenup

Üye
22 yaşında dutasterid kullanmak büyük cesaret daha yolum başında erkekliğe darbe vuruyorsun ileride sıkıntılar yaşarsın topikal antiandrojen kremler kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
27
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
71
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt