Dutasterid kullanıp saç dökülmesi artışı yaşayan var mı?

• Konuyu başlatan Dinçer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 775
  • Cevap 8

Dutasterid kullanıp saç dökülmesi artışı yaşayan var mı?

1
Arkadaşlar avodart ilacını bir yıldan fazla süredir kullananlar var mı ben de kullanalı 6 ay oldu şu an herhangi bir gelişme yok olmadığı gibi saçlar eskisinden daha beter durumda önlerimdeki tepemdeki seyreklikler daha çok açıldı aşırı yağlanma da var 3 güne bir konazol şampuan kullanıyorum ek olarak biotin 5 mg'de kullanıyorum sadece saçlarım biraz kalınlaştı ancak yeni saç yakışı yok ek olarak minoxidil kullanmaya gerek var mı yoksa sadece dutasterid kullanıp saç çıkışı yaşayabilir miyiz tepedeki seyreklikler ne zaman kapanır böyle 2-3 yıl sürekli kullanan arkadaşlar varsa ne gibi etkiler gördüler tepe açıklığı kapandı mı önlerdeki bölgelerde sıklaşma oldu mu bunlarla ilgili bilgi verirse sevinirim?
8 6
1
[QUOTE="Raul, post: 6737, member: 718"] Dutasterid kullanıp saç incelmesi yaşayan saçları daha çok seyrelen var mı? [/QUOTE] Finasterid ve dutasteridin eksiği bu sorun testosteron engelleyememesi scalpta artış gösteren testo daha çok dökülmeye sebep oluyor bu durum çoğu kişinin ortak sorunu androjen genetik duyarlılık fazlaysa daha çok dökülebilir
D

Dinçer

Üye
Arkadaşlar avodart ilacını bir yıldan fazla süredir kullananlar var mı ben de kullanalı 6 ay oldu şu an herhangi bir gelişme yok olmadığı gibi saçlar eskisinden daha beter durumda önlerimdeki tepemdeki seyreklikler daha çok açıldı aşırı yağlanma da var 3 güne bir konazol şampuan kullanıyorum ek olarak biotin 5 mg'de kullanıyorum sadece saçlarım biraz kalınlaştı ancak yeni saç yakışı yok ek olarak minoxidil kullanmaya gerek var mı yoksa sadece dutasterid kullanıp saç çıkışı yaşayabilir miyiz tepedeki seyreklikler ne zaman kapanır böyle 2-3 yıl sürekli kullanan arkadaşlar varsa ne gibi etkiler gördüler tepe açıklığı kapandı mı önlerdeki bölgelerde sıklaşma oldu mu bunlarla ilgili bilgi verirse sevinirim?

R

Rıza

Üye
Ben kullanmadım ancak kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi hiç bulaşmayın

M

merlin

Üye
Ben de dutastrid kullanmaya yeni başladım 1 ay oldu 3 güne bir kullanıyorum şu an için dökülmelerde hafif azalma oldu yağlanma aynısı gibi devam ediyor saç köklerindeki inflamasyon ağrıları ve batma hissi devam ediyor 6 ay boyunca kullanmayı düşünüyorum şu an için herhangi bir yan etki görmedim.

R

roronoa

Üye
1.5 sene oluyor kullanıyorum çok mucize bir geri dönüş yapmadı bende dökülmede devam ediyor. Bu tür ilaçlar herkes için kesin çözüm değil çok şanslı azınlíktaysaníz belki saç fışkırır. Dökülmeyi yavaşlatabilir ama beklentinizi karşilamazsa yan etkileriyle başbaşa kalırsınız oda yine kişiden kişiye degisebilir.Yani herkes kendi kendinin deneği bu tedavilerde herkese bol şans ne diyelim

R

Racing

Üye
1.5 sene oluyor kullanıyorum çok mucize bir geri dönüş yapmadı bende dökülmede devam ediyor. Bu tür ilaçlar herkes için kesin çözüm değil çok şanslı azınlíktaysaníz belki saç fışkırır. Dökülmeyi yavaşlatabilir ama beklentinizi karşilamazsa yan etkileriyle başbaşa kalırsınız oda yine kişiden kişiye degisebilir.Yani herkes kendi kendinin deneği bu tedavilerde herkese bol şans ne diyelim
Nasıl kullanıyorsun her gün mü?

R

Racing

Üye
R

Raul

Üye
Dutasterid kullanıp saç incelmesi yaşayan saçları daha çok seyrelen var mı?

L

lastmorn

Üye
Dutasterid kullanıp saç incelmesi yaşayan saçları daha çok seyrelen var mı?
Finasterid ve dutasteridin eksiği bu sorun testosteron engelleyememesi scalpta artış gösteren testo daha çok dökülmeye sebep oluyor bu durum çoğu kişinin ortak sorunu androjen genetik duyarlılık fazlaysa daha çok dökülebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt