Dutasterid kullananlar son durumlar nasıl?

• Konuyu başlatan Crixus
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 96
  • Cevap 2

Dutasterid kullananlar son durumlar nasıl?

1
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım, ailede baba ve amca tarafı tamamen kel. Saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ve özellikle şakak bölgem iyice açılmaya başladı. Son 4 aydır Xpecia tablet kullanıyorum kutu bitince kerozan tablete başlamayı düşünüyorum ama ne yazık ki xpecia faydasını göremedim. Aynı zamanda minoxidil kullanıyorum, 4 ayı geçti ve biraz fayda gördüm, fakat ön saç çizgim ciddi şekilde geriledi. Bir sene gibi dutasterid kullanıp saçları çıkan var mı? Bende en az bir sene 3 günde bir defa kuppanmayı düşünüyorum. Ne gibi etkiler gördünüz? Minoxidil ile kombinasyon yaptığınızda sonuçlar nasıl oldu? Yardımcı olabilecek herkesin deneyimlerine ihtiyacım var.
2 6
1
[USER=548]@Mirage[/USER], hocam doktorlar genç yaşta dutasterid kullanmayı kesinlikle önermiyorlar doktor bana vücuda zararlı demişti yerine proscar önermişti daha az zararlı diye
C

Crixus

Üye
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım, ailede baba ve amca tarafı tamamen kel. Saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ve özellikle şakak bölgem iyice açılmaya başladı. Son 4 aydır Xpecia tablet kullanıyorum kutu bitince kerozan tablete başlamayı düşünüyorum ama ne yazık ki xpecia faydasını göremedim. Aynı zamanda minoxidil kullanıyorum, 4 ayı geçti ve biraz fayda gördüm, fakat ön saç çizgim ciddi şekilde geriledi. Bir sene gibi dutasterid kullanıp saçları çıkan var mı? Bende en az bir sene 3 günde bir defa kuppanmayı düşünüyorum. Ne gibi etkiler gördünüz? Minoxidil ile kombinasyon yaptığınızda sonuçlar nasıl oldu? Yardımcı olabilecek herkesin deneyimlerine ihtiyacım var.

M

Mirage

Üye
@Crixus, xpecia, kerozan gibi takviyeler genetik dökülmeyi önlemede etkisi olmaz bunları sadece destek amaçlı olarak kullanılır. Hormonal baskılama gerekir. Dutasterid kullanacaksan ilk önce muayene ol test yaptır doktora sorarak ben bir sene kulanacam söyle ondan sonra kullanmaya başla.

E

Expelance

Üye
@Mirage, hocam doktorlar genç yaşta dutasterid kullanmayı kesinlikle önermiyorlar doktor bana vücuda zararlı demişti yerine proscar önermişti daha az zararlı diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt