Soru Dutasterid kalıcı yan etkileri var mı?

• Konuyu başlatan onur38
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 302
  • Cevap 5

Dutasterid kalıcı yan etkileri var mı?

1
Merhaba arkadaşlar tam bir yıldır finasterid kullanıyorum saçlarım yarı seyrek durumda ön taraflar açılmaya başladı vertex yeride hafiften açıldı dökülmeyi durdurması için proscar 1 mg her gün düzenli 1 yıldır kullandım. Gördüğüm etkileri sadece dökülmeyi kesti dökülen saçları çıkartmadı seyreklikler aynısı gibi duruyor. Proscar etkisi oldu lakin açılmayı kapatmadığı için yerine üç güne bir avodart kullancam. Mevcut tedavim günde bir kez minoxil + kafein losyon, üç güne bir dutasterid, her gün 5 mg biotin. Bu tedaviye başka bir şey eklememe gerek var mı? Ayrıca dutasterid kalıcı yan etkileri olduğunu, mental olarak yorgunluk yaptığını ve ilacı bırakmasına rağmen 6 aydır düzelmediğini söyleyenler var. Avodart uzun süre kullanıp cinsellik üzerinde geçmeyen olumsuz yan etkileri yaşayanlar bilgilendirme yapabilir mi?
5 6
1
Dutasterid kullanmayı bıraktım dehşet libido düşüklüğü yaptı doktora gittim testosteron seviyesi baya düşmüş doktorda kızdı bilmeden uzun süre neden kullanıyorsun dedi şimdi testo artırmak için kürler yapıyorum bir yandanda aç seyrelmesi devam ediyor ne yapacağımı bilemedim önerileriniz fikirlerinizi bekliyorum.
O

onur38

Üye
Merhaba arkadaşlar tam bir yıldır finasterid kullanıyorum saçlarım yarı seyrek durumda ön taraflar açılmaya başladı vertex yeride hafiften açıldı dökülmeyi durdurması için proscar 1 mg her gün düzenli 1 yıldır kullandım. Gördüğüm etkileri sadece dökülmeyi kesti dökülen saçları çıkartmadı seyreklikler aynısı gibi duruyor.

Proscar etkisi oldu lakin açılmayı kapatmadığı için yerine üç güne bir avodart kullancam. Mevcut tedavim günde bir kez minoxil + kafein losyon, üç güne bir dutasterid, her gün 5 mg biotin. Bu tedaviye başka bir şey eklememe gerek var mı? Ayrıca dutasterid kalıcı yan etkileri olduğunu, mental olarak yorgunluk yaptığını ve ilacı bırakmasına rağmen 6 aydır düzelmediğini söyleyenler var. Avodart uzun süre kullanıp cinsellik üzerinde geçmeyen olumsuz yan etkileri yaşayanlar bilgilendirme yapabilir mi?

A

Alcapone

Üye
Bunu bilemeyiz kişiden kişiye göre değişiyor vücut belli bir zamandan sonra yan etkileri tolere ediyor. Bende kullanıyorum 1 yıldan sonra yan etkilerde azalma oluyor ama bıraktığımda geçmişti

I

invincible

Moderatör
Bırakıldığında yan etkiler geçiyor zamanla kayboluyor 8 ay sonra kullanma sıklığını azaltmak gerekebilir

E

ertürk

Üye
Dutasterid etki etmediği gibi birde yan etkileriyle uğraşıyom 4 ay oluyor başlayalı dökülmeler azaldı ama önlerde seyrelmeler devam ediyor önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

lusyus

lusyus

Üye
Dutasterid yan etkilerini genç yaşta daha çok hissedilir 30'dan sonra çok ciddi şekilde hissesilmez

O

onur38

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dutasterid kullanmayı bıraktım dehşet libido düşüklüğü yaptı doktora gittim testosteron seviyesi baya düşmüş doktorda kızdı bilmeden uzun süre neden kullanıyorsun dedi şimdi testo artırmak için kürler yapıyorum bir yandanda aç seyrelmesi devam ediyor ne yapacağımı bilemedim önerileriniz fikirlerinizi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
36
Toplam ziyaretçi
52
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt