Dutasterid 6 aydır kullanıyorum kullananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Sliper
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 404
  • Cevap 2

Dutasterid 6 aydır kullanıyorum kullananlar bakabilir mi?

1
1 yıldır finasterid kullansıktan sonra avodart kullanmaya başladım 6 ay oldu sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 saç yoğunluğunda artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı. Dutasteridi burakmak zorunda kaldım bırakma sebeb iş m sertleşme sorununu ilk aylar sorun yokken 5. aydan sonra kendini hissettirdi bende bıraktım. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum yan etkilerin geçmesini bekliyorum ne zamana kadar düzelir sizce ayrıca sorularınız varsa cevaplarım.
2 6
1
[QUOTE="Sliper, post: 3446, member: 74"] 1 yıldır finasterid kullansıktan sonra avodart kullanmaya başladım 6 ay oldu sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 saç yoğunluğunda artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı. Dutasteridi burakmak zorunda kaldım bırakma sebeb iş m sertleşme sorununu ilk aylar sorun yokken 5. aydan sonra kendini hissettirdi bende bıraktım. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum yan etkilerin geçmesini bekliyorum ne zamana kadar düzelir sizce ayrıca sorularınız varsa cevaplarım. [/QUOTE] dostum bayadır dutasterid kullanıyorsun sanırım son durumunuz nasıl oldu saçlar ne durumda?
S

Sliper

Üye
1 yıldır finasterid kullansıktan sonra avodart kullanmaya başladım 6 ay oldu sonuç olarak özellikte ön bölge olmak üzere %20 saç yoğunluğunda artış oldu ve ön bölgem 1 cm daha uzadı. Dutasteridi burakmak zorunda kaldım bırakma sebeb iş m sertleşme sorununu ilk aylar sorun yokken 5. aydan sonra kendini hissettirdi bende bıraktım. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum yan etkilerin geçmesini bekliyorum ne zamana kadar düzelir sizce ayrıca sorularınız varsa cevaplarım.

T

Taner043

Üye
Bende yeni proscar kullanmaya başladım saç ekimi sonrası bakalım süreç nasıl olucak paylaşacağım

B

Baha

Üye
dostum bayadır dutasterid kullanıyorsun sanırım son durumunuz nasıl oldu saçlar ne durumda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt