Dudasterid yan etkileri kalıcı mı?

• Konuyu başlatan keloglan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 643
  • Cevap 4

Dudasterid yan etkileri kalıcı mı?

1
Herkese merhaba, 24 yaşındayım. Yaklaşık bir ay önce avodart ilacını kullanmaya başladım. Bu süre içerisinde 20 adet hap kullandım, bir kutuda 30 tane çıkıyor. Şu an geldiğim noktada penisimde hissizlik ve libido düşüklügü olduğunu söyleyebilirim. Haliyle hemen kullanmayı bıraktım. Bu ilacı kullanıp benzer yan etkiler yaşayan oldu mu, olduysa tedavi bırakıldığında bu yan etkiler geçti mi?
4 6
1
[USER=40]@kelboy[/USER], topikal dutasterid hiç faydası olmuyor para ve zaman kaybı en etkili kullanım 3 güne 1 kez almak.
K

keloglan

Üye
Herkese merhaba, 24 yaşındayım. Yaklaşık bir ay önce avodart ilacını kullanmaya başladım. Bu süre içerisinde 20 adet hap kullandım, bir kutuda 30 tane çıkıyor. Şu an geldiğim noktada penisimde hissizlik ve libido düşüklügü olduğunu söyleyebilirim. Haliyle hemen kullanmayı bıraktım. Bu ilacı kullanıp benzer yan etkiler yaşayan oldu mu, olduysa tedavi bırakıldığında bu yan etkiler geçti mi?

Adriano10

Adriano10

Üye
İlacı nasıl kullandın günde bir tanemi yoksa üç güne birmi

L

lastmorn

Üye
İlacı kullandıkça cinsel yan etkiler devam eder bırakınca yan etkileri 3 ay tam düzelmeyeblir ama kalıcı olmaz. İlacı düzenli kullanmak gerek saç durumuna göre üç güne bir kullanımı önerilir.

K

kelboy

Üye
Dutasterid yan etkileri fazla olan bir ilaç yaşınız gençse kullanmanızı önermem doğrusu topikal olarak kullanın

S

Sacsiz

Üye
@kelboy, topikal dutasterid hiç faydası olmuyor para ve zaman kaybı en etkili kullanım 3 güne 1 kez almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
89
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt