Soru Dudakta uçuk için hangi krem kullanılır?

• Konuyu başlatan nickyok
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 148
  • Cevap 1

Dudakta uçuk için hangi krem kullanılır?

1
Merhaba arkadaşlar, dudaklarımda sık sık uçuk çıkıyor ve kullandığım kremlerle tam olarak iyileşmiyor. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum. Şu ana kadar denediğim bazı kremler var, fakat sonuç almakta zorlanıyorum. Aşağıda kullanmayı düşündüğüm veya denediğim ürünleri sıraladım. Asiklovir, valasiklovir, fenistil, zovirax gibi ürünleri denedim ama istediğim sonucu alamadım. Siz hangi kremleri kullandınız ve hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
1 6
1
Uçuğu kesin bitiren bir ilaç yok deri altına bir kere yerleştimi bir daha gitmez. Ara sıra çıkmaya devam eder. Siz bağışıklık sistemini güçlendiren besinleri tüketin. Mesela sarımsak, havuç, soğan, turp gibi besinleri tüketmeye özen gösterin. Çok sık güneşe çıkmakta uçuk çıkmasına sebep olur. Yazdığın kremler genelde kullanılan etkili ilaçlardır. Gece sürüp sabaha kadar bekletirsen uçuk kurumuş olur. Uçuk çıkacağı zaman kaşınma karıncalanma gibi belirtiler gösterir. Hemen krem sürersen çıkmadan kurutmuş olursun.
N

nickyok

Üye
Merhaba arkadaşlar, dudaklarımda sık sık uçuk çıkıyor ve kullandığım kremlerle tam olarak iyileşmiyor. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum. Şu ana kadar denediğim bazı kremler var, fakat sonuç almakta zorlanıyorum. Aşağıda kullanmayı düşündüğüm veya denediğim ürünleri sıraladım.

Asiklovir, valasiklovir, fenistil, zovirax gibi ürünleri denedim ama istediğim sonucu alamadım. Siz hangi kremleri kullandınız ve hangi ürünleri tavsiye edersiniz? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

U

Uzman

Moderatör
Uçuğu kesin bitiren bir ilaç yok deri altına bir kere yerleştimi bir daha gitmez. Ara sıra çıkmaya devam eder. Siz bağışıklık sistemini güçlendiren besinleri tüketin. Mesela sarımsak, havuç, soğan, turp gibi besinleri tüketmeye özen gösterin. Çok sık güneşe çıkmakta uçuk çıkmasına sebep olur. Yazdığın kremler genelde kullanılan etkili ilaçlardır. Gece sürüp sabaha kadar bekletirsen uçuk kurumuş olur. Uçuk çıkacağı zaman kaşınma karıncalanma gibi belirtiler gösterir. Hemen krem sürersen çıkmadan kurutmuş olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
15
Toplam ziyaretçi
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt