Ducray Kertyol PSO şampuan kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Cheesy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 165
  • Cevap 3

Ducray Kertyol PSO şampuan kullananlar memnun mu?

1
Dul sırasında 100 tel saçım dökülüyor aşırı saç yağlanmasıda var konazol şampuan kullanıyorum yağlanma geçmiyor arkadaşım ducray kertyol pso şampuanı önerdi kullananlar var mı?
3 6
1
Bir süre bu şampuanı kullandım kafa derimdeki pullanmaya çok iyi geldi kaşıntıyla birlikte artan kuru kepeğimi 4 - 5 yıkamada bayağı azalttı, önceleri kükürtlü bir kokusu varken şimdi kokusu değişmiş.
C

Cheesy

Üye
Dul sırasında 100 tel saçım dökülüyor aşırı saç yağlanmasıda var konazol şampuan kullanıyorum yağlanma geçmiyor arkadaşım ducray kertyol pso şampuanı önerdi kullananlar var mı?

Y

yunusemre

Üye
Seboroik dermatit egzama sorunum var. Doktora gittim bu şampuanı önerdi. Baya iyi geldi ama dönem dönem ise yaramıyor. Saç kremi gibi ypıdı var masaj yaparak kullanıyorsunuz sonra duruluyorsunuz...

R

Riwer

Üye
Seboreik dermatit biraz azalma oldu yinede başarılı çünkü sıradan bir sampuan cok kötü yapıyor kepegi kızarıklıklığı artiriyor o yuzden bu bakimdan yatıştırdı bir aydir kullanıyorum.

L

Leonardo

Üye
Bir süre bu şampuanı kullandım kafa derimdeki pullanmaya çok iyi geldi kaşıntıyla birlikte artan kuru kepeğimi 4 - 5 yıkamada bayağı azalttı, önceleri kükürtlü bir kokusu varken şimdi kokusu değişmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105
Robots
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt