kleisberg
Üye
Ducray anaphase şampuan kullananlar, şampuan yorumları merak ediyorum. Saç dökülmesi uzun yıllardır dert yandığım bir konu. Uzun zamandır internet üzerinden bir çok ürün araştırması gerçekeştirdim hala da gerçekleştiriyorum. Bugün Google'da araştırma yaparken Trendyol'da Ducray Anaphase markalı bir şampuana rastladım. 400 ml olan bu şampuan 157₺ gibi bir fiyata satılmaktaymış. Fotoğraflarını incelediğim zaman ürünün beyaz,sade ve şık bir şişesi var ve bu tasarımı hoşuma gitti. Diğer kullanıcıların deneyimlerini incelediğim zaman Trendyol üzerinde 4,2 ortalama ile 3209 değerlendirme ve 2324 yorum gönderildiğini gördüm. Bu kadar kullanıcının değerlendirme yaptığını gördüğümde kaliteli bir ürün olabileceğini düşündüm ve hemen yorumları okumaya başladım. Yorumları okumaya başladığımda bir kullanıcı saç dökülmesi sorunu yaşayan erkek kardeşi için bu ürünü tercih etmiş. Ürünü 3 ay kullandıktan sonra saç dökülmesinin gözle görülebilecek kadar azaldığını farketmişler. Bir diğer kullanıcı ise çok az kullanmasının yettiğini ve gerçekten de saç dökülmesini fazlasıyla önlediğini belirtmiş.
Moderatör tarafında düzenlendi: