Dr. Zen Clinic saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan Kel123
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 238
  • Cevap 1

Dr. Zen Clinic saç ekimi yorumları

1
Arkadaşlar dr zen poliklinik adında ismail zengin adlı bir kişinin kurduğu bir saç ekimi kliniği var kendim gidip görüşmedim ama duyduğuma göre fiber fue ekim tekniği ile saç ekimi yapıyormuş. Bu yöntemle ekilen saçlar daha iyi tutuyor ve sonuçları daha güzel oluyormuş. Dr. Zen saç ekimi merkezini duyan bilen varmı söylendiği gibi iyi bir yer olabilir mi. Bu dr zen clinic ile ilgili saç ekimi yorumlarınızı alabilirmiyim.
1 6
1
bildiğin normal saç ekim merkezi fiber fue falan genel pazarlama taktiği normal saç ekimi yapılıyor
K

Kel123

Üye
Arkadaşlar dr zen poliklinik adında ismail zengin adlı bir kişinin kurduğu bir saç ekimi kliniği var kendim gidip görüşmedim ama duyduğuma göre fiber fue ekim tekniği ile saç ekimi yapıyormuş. Bu yöntemle ekilen saçlar daha iyi tutuyor ve sonuçları daha güzel oluyormuş. Dr. Zen saç ekimi merkezini duyan bilen varmı söylendiği gibi iyi bir yer olabilir mi. Bu dr zen clinic ile ilgili saç ekimi yorumlarınızı alabilirmiyim.

C

Creative

Üye
bildiğin normal saç ekim merkezi fiber fue falan genel pazarlama taktiği normal saç ekimi yapılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt