Saç Ekimi Dr Servet Terziler Hair Clinic Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

• Konuyu başlatan muratcan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 181
  • Cevap 2

Dr Servet Terziler Hair Clinic Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, forumda Dr Servet Terziler Exclusive Hair Clinic veya Esteworld hakkında çok fazla başlık ya da ekim süreci paylaşımı görmedim. Eski dönemlere ait bazı olumsuz görüşler var, özellikle Esteworld zamanından kalma. Ancak, son dönemde bu klinikte ekim yaptıranların deneyimlerini merak ediyorum. Reklam, PR ve konum gibi konularda öne çıktıkları belli, kliniğe gittiğinizde de bunu hissediyorsunuz. Şu anda konaklama dahil 4000 Euro civarında bir fiyat veriyorlar. Ortalama üstü bir fiyat olsa da, Asmed gibi yerlerden daha uygun. Teknik olarak robotic DHI yöntemini kullanıyorlar ve son dönemde olumsuz bir yazı göremedim. Burada ekim yaptıran arkadaşların yorumları benim için önemli. Son zamanlarda Servet Terziler'de saç ekimi yaptıranların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
2 6
1
Ben şöyle bir öneride bulunayım sıralama koyarsam 1 - dilek çakır asmed 1 euro fiyat 4 bin greft 4 bin euro 2 - dr bekir ankara hlc de 300 bine saç ekiyordu şimdi kendi yerini açtı süper ekimci 3 - asuman hair 4 - serkan aygın 5 - ahmet tosun 6 - lifehair şahin çelik 7 - medeks hair center
M

muratcan

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumda Dr Servet Terziler Exclusive Hair Clinic veya Esteworld hakkında çok fazla başlık ya da ekim süreci paylaşımı görmedim. Eski dönemlere ait bazı olumsuz görüşler var, özellikle Esteworld zamanından kalma. Ancak, son dönemde bu klinikte ekim yaptıranların deneyimlerini merak ediyorum.

Reklam, PR ve konum gibi konularda öne çıktıkları belli, kliniğe gittiğinizde de bunu hissediyorsunuz. Şu anda konaklama dahil 4000 Euro civarında bir fiyat veriyorlar. Ortalama üstü bir fiyat olsa da, Asmed gibi yerlerden daha uygun. Teknik olarak robotic DHI yöntemini kullanıyorlar ve son dönemde olumsuz bir yazı göremedim.

Burada ekim yaptıran arkadaşların yorumları benim için önemli. Son zamanlarda Servet Terziler'de saç ekimi yaptıranların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

S

Sloccer

Üye
robotik saç ekiminin hiç bir avantajı yok sadece müşteri çekmek için yapılıyor 4 bin euro servete verene kadar daha iyi saç ekimi yapan yerler var

R

Rossi

Üye
Ben şöyle bir öneride bulunayım sıralama koyarsam

1 - dilek çakır asmed 1 euro fiyat 4 bin greft 4 bin euro
2 - dr bekir ankara hlc de 300 bine saç ekiyordu şimdi kendi yerini açtı süper ekimci
3 - asuman hair
4 - serkan aygın
5 - ahmet tosun
6 - lifehair şahin çelik
7 - medeks hair center

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
45
Çevrim içi ziyaretçiler
75
Toplam ziyaretçi
120
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt