Dr. Özgür Koldaş Saç Ekimi Yorumları

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 773
  • Cevap 1

Dr. Özgür Koldaş Saç Ekimi Yorumları

1
Ankara'da saç ekim merkezlerini araştırırken Özgür koldaş saç ekimi yorumları ve Dr. Özgür Koldaş Saç Ekim Merkezi'ne denk geldim. Genel olarak araştırma yaptığımda web siteleri üzerinde genel bilgilere rast geldim. Youtube ve Google Yorumları üzerinde araştırmalar yaparken genel deneyimler ile karşılaştım. Araştırmalarım sırasında 126 adet Google Yorumu ile karşılaştım. Google Yorumarı'nda M.S.Y'nin bir yıl önce saç ekim hizmeti aldığını, görüşmeye gittiği ilk günden itibaren sadece tek hastalarıymış gibi özverili şekilde ilgilendiklerini, saç ekim hizmetini gerçekleştiren çalışanların hem profesyonel hem de güler yüzlü olduklarını ve Samet Bey, Dilara Hanım, Mahinur Hanım ve Sena Hanım başta olmak üzere tüm ekibe candan teşekkürlerimi sunduğunu gördüm. İncelediğim birkaç yorumda daha buna benzer yazılar gördüm.
1 6
1
Youtube üzerinde aramalar yaptığımda Dr. Ozgur Koldas - Hair Transplantation Clip adında bir video ile karşılaştım. İncelemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir. [MEDIA=youtube]omGQaf48hLk[/MEDIA]
kleisberg

kleisberg

Üye
Ankara'da saç ekim merkezlerini araştırırken Özgür koldaş saç ekimi yorumları ve Dr. Özgür Koldaş Saç Ekim Merkezi'ne denk geldim. Genel olarak araştırma yaptığımda web siteleri üzerinde genel bilgilere rast geldim. Youtube ve Google Yorumları üzerinde araştırmalar yaparken genel deneyimler ile karşılaştım. Araştırmalarım sırasında 126 adet Google Yorumu ile karşılaştım. Google Yorumarı'nda M.S.Y'nin bir yıl önce saç ekim hizmeti aldığını, görüşmeye gittiği ilk günden itibaren sadece tek hastalarıymış gibi özverili şekilde ilgilendiklerini, saç ekim hizmetini gerçekleştiren çalışanların hem profesyonel hem de güler yüzlü olduklarını ve Samet Bey, Dilara Hanım, Mahinur Hanım ve Sena Hanım başta olmak üzere tüm ekibe candan teşekkürlerimi sunduğunu gördüm. İncelediğim birkaç yorumda daha buna benzer yazılar gördüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube üzerinde aramalar yaptığımda Dr. Ozgur Koldas - Hair Transplantation Clip adında bir video ile karşılaştım. İncelemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt