Saç Ekimi Dr Murat Küçüktaş 3050 greft saç ekimi fiyatı nedir?

• Konuyu başlatan Walter34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 198
  • Cevap 2

Dr Murat Küçüktaş 3050 greft saç ekimi fiyatı nedir?

1
Merhaba arkadaşlar, saç seyrekliğim norwood 4 ayarında son bir senedir saçlarım aşırı derecede seyrekleşti hali hazırda 6 aydır minoxil kullanıyorum biraz toparladı ama istediğim sıklığa getiremedi. Ben de saç ekimi yaptırmaya karar verdim birkaç yere sordum Ankara'da 3050 greft saç ekiminin kapatacağını söylediler. Forumdan birisi bana Dr. Murat Küçüktaş önerdi hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptıranlar varsa, işlem süreci ve sonuçlar hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, fiyat konusunda da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
2 6
1
Hocam greft sayısı saç ekimi operasyonu esnasında belli olur.
W

Walter34

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç seyrekliğim norwood 4 ayarında son bir senedir saçlarım aşırı derecede seyrekleşti hali hazırda 6 aydır minoxil kullanıyorum biraz toparladı ama istediğim sıklığa getiremedi. Ben de saç ekimi yaptırmaya karar verdim birkaç yere sordum Ankara'da 3050 greft saç ekiminin kapatacağını söylediler. Forumdan birisi bana Dr. Murat Küçüktaş önerdi hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptıranlar varsa, işlem süreci ve sonuçlar hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, fiyat konusunda da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

S

Sloccer

Üye
3.500 grat rahat kapatılıp kafayı iyi bir ekibe yaptırırsan ve ilaçlarda düzenli kullanırsan ayrıca vitamin takviyesi de alırsan istediğin seviyeye getirebilir. Ama dediğim gibi bilindik doktorlara git.

rooney43

rooney43

Üye
Hocam greft sayısı saç ekimi operasyonu esnasında belli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt