Saç Ekimi Dr. Koray Erdoğan saç ekimi fiyatları ne kadar?

• Konuyu başlatan Hover
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 143
  • Cevap 4

Dr. Koray Erdoğan saç ekimi fiyatları ne kadar?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu yüzden birkaç merkez araştırmaya başladım. Özellikle Asmed Dr. Koray Erdoğan’ın ismini çok duydum, kendisi alanında oldukça ünlü ve başarılı bir doktor. Ancak fiyatlar konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce Dr. Koray Erdoğan’da saç ekimi yaptıranlar varsa, fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi? Fiyatlar greft başına mı belirleniyor, yoksa sabit bir ücret mi alınıyor? Ortalama bir seans için ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor? Ayrıca, ekim sonrasında herhangi bir ek ücret veya bakım masrafı oluyor mu? Kalite ve sonuç açısından Dr. Koray Erdoğan’ı tavsiye eder misiniz? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu süreçte doğru kararı vermemde yardımlarınız çok önemli.
4 6
1
150.000 liraya saç ekimi yaptıabilirsiniz gönül rahatlığı ile
H

Hover

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve bu yüzden birkaç merkez araştırmaya başladım. Özellikle Asmed Dr. Koray Erdoğan’ın ismini çok duydum, kendisi alanında oldukça ünlü ve başarılı bir doktor. Ancak fiyatlar konusunda net bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce Dr. Koray Erdoğan’da saç ekimi yaptıranlar varsa, fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi? Fiyatlar greft başına mı belirleniyor, yoksa sabit bir ücret mi alınıyor? Ortalama bir seans için ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor? Ayrıca, ekim sonrasında herhangi bir ek ücret veya bakım masrafı oluyor mu? Kalite ve sonuç açısından Dr. Koray Erdoğan’ı tavsiye eder misiniz? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu süreçte doğru kararı vermemde yardımlarınız çok önemli.

S

Sloccer

Üye
Dr. Koray Erdoğan’ın saç ekimi ücretlendirmesi, greft başına belirlenen bir fiyat üzerinden hesaplanıyor; sabit bir ücret yok. Greft başına ücret 2,5 euro olarak belirlenmiş. Yani ödenecek toplam tutar, ihtiyaç duyulan greft sayısının bu birim fiyatla çarpılmasıyla ortaya çıkıyor. Ayrıca, konaklama konusunda da bir kolaylık sağlanıyor; otel masrafları Asmed tarafından karşılanıyor. Bu sayede, operasyon sırasında konaklama için ek bir ücret ödemek gerekmiyor.

revivo

revivo

Üye
2023 yılında 120 bin lira civarında bir saç ekimi fiyatı vardı, saç ekimi yaptıranlar arasında Serhat Akın da bulunuyordu.

N

neu84

Üye
Çok pahalı fiyatlar zaten genelde zenginler ve yabancılar ekim yaptırıyor bu parayı kim verebilir

R

Resetta

Üye
150.000 liraya saç ekimi yaptıabilirsiniz gönül rahatlığı ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
30
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt