Dr. Koray Erdoğan saç ekimi 5000 greft 3 yıl

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 5

Dr. Koray Erdoğan saç ekimi 5000 greft 3 yıl

1
[B]5000 greft saç ekimi sonuçları[/B] ile [B]Dr. Koray Erdoğan[/B] İstanbul ASMED Saç Ekim Merkezi'nde Dr. Koray Erdoğan tarafından Evren Bey'e 2.3 ortalama ile 5000 greftlik bir saç ekim işlemi gerçekleştirilmiş. 18 li yaşlarındaki saçlarına sahip olmak istediğini belirten Evren Bey saç ekim işlemi gerçekleştirtmiş. Saçlarının yanlarından ve tepe kısmından açılmalar başladığı gözlemlenen Evren Bey; saç ekim işleminden sonra saçlarının kalitesinden çok memnun olduğu ve çok güzel bir deneyim olduğunu belirtiyor. Saçlarının stilinin ve naturelliğinin çok başarılı olduğunu belirten Evren Bey saçlarının gayet doğal gözüktüğünü belirtiyor. Saç ekim işleminden sonra Finasteride kullandığını belirten Evren Bey Finasteride'in de faydasının olduğunu belirtiyor. Saç ekim işleminin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçtiğini belirten Evren Bey sonuçtan memnun olduğunu belirtmiş. [HEADING=1]Dr. Koray Erdoğan Saç Ekimi Yorumları[/HEADING] Dr. Koray Erdoğan Asmed saç ekim merkezi ile ilgili yorumlar için genel bir ifade kullanmak ve bütünsel olarak değerlendirmenizi istiyorum, bütünsel derken neyi kast ettim tüm saç ekimi merkezlerinin yorumlarını diyebilirim. Saç ekim merkezleri google aramalarında en üst sıraya çıkabilmek için google işletmem yorumlarına çok önem veriyorlar buda saç ekimi yorumlarını ister istemez farklı bir konuma sokuyor. Google yorumlarında kimin gerçek profil kimin sahte olduğunu bulmak gerçekten çok çünkü bot hesaplarda çok fazla saç ekimi yorumları kimi zaman firmalar için iyi olsada kimi zaman farklı saldırılar alabiliyorlar. Dr. Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları yönünden olumsuz yorum yapılmış gördüm okudum bot bir hesap oldugu kanısına vardım dikkat edin derim.
5 6
1
Teşekkür ederim paylaşım için güzel sonuç
kleisberg

kleisberg

Üye
5000 greft saç ekimi sonuçları ile Dr. Koray Erdoğan İstanbul ASMED Saç Ekim Merkezi'nde Dr. Koray Erdoğan tarafından Evren Bey'e 2.3 ortalama ile 5000 greftlik bir saç ekim işlemi gerçekleştirilmiş. 18 li yaşlarındaki saçlarına sahip olmak istediğini belirten Evren Bey saç ekim işlemi gerçekleştirtmiş. Saçlarının yanlarından ve tepe kısmından açılmalar başladığı gözlemlenen Evren Bey; saç ekim işleminden sonra saçlarının kalitesinden çok memnun olduğu ve çok güzel bir deneyim olduğunu belirtiyor. Saçlarının stilinin ve naturelliğinin çok başarılı olduğunu belirten Evren Bey saçlarının gayet doğal gözüktüğünü belirtiyor. Saç ekim işleminden sonra Finasteride kullandığını belirten Evren Bey Finasteride'in de faydasının olduğunu belirtiyor. Saç ekim işleminin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçtiğini belirten Evren Bey sonuçtan memnun olduğunu belirtmiş.

Dr. Koray Erdoğan Saç Ekimi Yorumları​

Dr. Koray Erdoğan Asmed saç ekim merkezi ile ilgili yorumlar için genel bir ifade kullanmak ve bütünsel olarak değerlendirmenizi istiyorum, bütünsel derken neyi kast ettim tüm saç ekimi merkezlerinin yorumlarını diyebilirim. Saç ekim merkezleri google aramalarında en üst sıraya çıkabilmek için google işletmem yorumlarına çok önem veriyorlar buda saç ekimi yorumlarını ister istemez farklı bir konuma sokuyor. Google yorumlarında kimin gerçek profil kimin sahte olduğunu bulmak gerçekten çok çünkü bot hesaplarda çok fazla saç ekimi yorumları kimi zaman firmalar için iyi olsada kimi zaman farklı saldırılar alabiliyorlar. Dr. Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları yönünden olumsuz yorum yapılmış gördüm okudum bot bir hesap oldugu kanısına vardım dikkat edin derim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekim işlemi hakkında bütün detaylar videoda mevcuttur. İşlem sonrası da hasta sonuçtan gayet memnun.

kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekim işlemi öncesi ve sonrası olarak video içeriğinden alınan görseller
1650208879782.png

1650208899980.png

Mete

Mete

Üye
Koray erdoğan saç ekimi sonuçlarını uzun yıllardır çok iyi takip ediyorum belkide gördüğüm en iyi saç ekimi yapan saç ekimi doktorlarından bir tanesi helal olsun Ülkemiz adına saç ekimi sektöründe çok iyi bir yer edindi. Açıkcası zengin olsam maddi imkanım olsa hiç tereddüt etmeden koray erdoğanı seçerim abartmıyorum arkadaşlar gerçekten bunu içtenlikle söylüyorum.

Leo

Leo

Üye
Evet saç ekimi sonuçları incelediğimizde saç ekimi yorumlarına dikkat edelim

revivo

revivo

Üye
Teşekkür ederim paylaşım için güzel sonuç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt