kleisberg
Üye
5000 greft saç ekimi sonuçları ile Dr. Koray Erdoğan İstanbul ASMED Saç Ekim Merkezi'nde Dr. Koray Erdoğan tarafından Evren Bey'e 2.3 ortalama ile 5000 greftlik bir saç ekim işlemi gerçekleştirilmiş. 18 li yaşlarındaki saçlarına sahip olmak istediğini belirten Evren Bey saç ekim işlemi gerçekleştirtmiş. Saçlarının yanlarından ve tepe kısmından açılmalar başladığı gözlemlenen Evren Bey; saç ekim işleminden sonra saçlarının kalitesinden çok memnun olduğu ve çok güzel bir deneyim olduğunu belirtiyor. Saçlarının stilinin ve naturelliğinin çok başarılı olduğunu belirten Evren Bey saçlarının gayet doğal gözüktüğünü belirtiyor. Saç ekim işleminden sonra Finasteride kullandığını belirten Evren Bey Finasteride'in de faydasının olduğunu belirtiyor. Saç ekim işleminin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçtiğini belirten Evren Bey sonuçtan memnun olduğunu belirtmiş.
Dr. Koray Erdoğan Saç Ekimi Yorumları
Dr. Koray Erdoğan Asmed saç ekim merkezi ile ilgili yorumlar için genel bir ifade kullanmak ve bütünsel olarak değerlendirmenizi istiyorum, bütünsel derken neyi kast ettim tüm saç ekimi merkezlerinin yorumlarını diyebilirim. Saç ekim merkezleri google aramalarında en üst sıraya çıkabilmek için google işletmem yorumlarına çok önem veriyorlar buda saç ekimi yorumlarını ister istemez farklı bir konuma sokuyor. Google yorumlarında kimin gerçek profil kimin sahte olduğunu bulmak gerçekten çok çünkü bot hesaplarda çok fazla saç ekimi yorumları kimi zaman firmalar için iyi olsada kimi zaman farklı saldırılar alabiliyorlar. Dr. Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları yönünden olumsuz yorum yapılmış gördüm okudum bot bir hesap oldugu kanısına vardım dikkat edin derim.
Moderatör tarafında düzenlendi: