Dr. Kinyas Düşünmez Saç Ekimi 4000 Greft 8.5 Aylık

• Konuyu başlatan Aykut01
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 822
  • Cevap 5

Dr. Kinyas Düşünmez Saç Ekimi 4000 Greft 8.5 Aylık

1
Dr. Kinyas Düşünmez Saç Ekimi 4 bin Greft olarak yaptık hayırlısı ile uzun bir zaman oldu.Doktor Kinyas Düşünmez'e gitmeden önce daha önce 1. saç ekim işlemlerim olmuştu tabi farklı merkezlerde ileride belkide bu konuyu tekrar açabilirim şimdilik aldığım süreci saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. 8.5 aylık bir saç ekim sürecim saçlarımızı artık bağlayabiliyorum. Saç ekimi sürecinde kullandığım ürünler oldu bunlardan bir tanesi Finasterid Proscar bende hiç bir yan etki yapmadı. Sarımsak kullandım. Öncelikle saç ekimi öncesi resimlerimi ekliyorum
5 6
1
Kinyas saç ekimi sonuçları yabancı forumlard ilgi ile takip ediliyor.
A

Aykut01

Üye
Dr. Kinyas Düşünmez Saç Ekimi 4 bin Greft olarak yaptık hayırlısı ile uzun bir zaman oldu.Doktor Kinyas Düşünmez'e gitmeden önce daha önce 1. saç ekim işlemlerim olmuştu tabi farklı merkezlerde ileride belkide bu konuyu tekrar açabilirim şimdilik aldığım süreci saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. 8.5 aylık bir saç ekim sürecim saçlarımızı artık bağlayabiliyorum. Saç ekimi sürecinde kullandığım ürünler oldu bunlardan bir tanesi Finasterid Proscar bende hiç bir yan etki yapmadı. Sarımsak kullandım. Öncelikle saç ekimi öncesi resimlerimi ekliyorum

A

Aykut01

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba forum yönetimi konuma resim ekliyemedim

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Resim ekleme sorunu çözülmüştür, tekrar denermisiniz.

M

Muscle

Üye
Sonucunu merak ettim foto eklerseniz bakalım.

M

Murat Mutlu

Üye
Dr. Kinyas Düşünmez de saç ekimi yaptıranlar, genel durum itibari ile memnun mu? Saç ekimi süreçleri ne durumda.

U

uray

Üye
Kinyas saç ekimi sonuçları yabancı forumlard ilgi ile takip ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt