Saç Ekimi Dr. Kaan Pekiner saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Sertaç
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 153
  • Cevap 2

Dr. Kaan Pekiner saç ekimi yaptıran var mı?

1
Selam arkadaşlar, 2017 senesinde İzmir Likya Zerrin Kara ekibiyle bir saç ekimi geçirdim. Sonuçlarımdan büyük oranda memnunum, ancak sıkılaştırma amacıyla ikinci bir operasyon planlıyorum. Yurtdışı bazlı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucunda ikinci ekim için Kaan Pekiner'de karar kıldım. Ancak, kliniğe ulaşmak oldukça zor. Forumlarda paylaşılan numaralardan doktor bey'in asistanı Alex'e WhatsApp üzerinden ulaştım. Burada bir sıkıntı yok; genelde 2-3 hafta içinde dönüş yapıyor. Bu duruma diğer kliniklerden de alışığız. Fakat Alex, Türk hastalar için görüşme ayarlamadığını, bununla Türk asistanın ilgilendiğini söylüyor ve başka bir numara paylaşıyor. Bu numaraya yaklaşık 5 aydır ayda bir kere yazıyorum ama hiçbir dönüş alamıyorum. Forum üyelerine sormak istediğim şu: Kaan hocadan randevu almayı başaran Türk arkadaşlar nasıl randevu aldı? Klinik, Türk hasta istemiyor mu? Aynı ücreti ödemeye razıyız ancak bir türlü dönüş alamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla.
2 6
1
Bekir Bek hocayı bende tavsiye ederim çok yetenekli profesyonel beklentini karşılar
S

Sertaç

Üye
Selam arkadaşlar, 2017 senesinde İzmir Likya Zerrin Kara ekibiyle bir saç ekimi geçirdim. Sonuçlarımdan büyük oranda memnunum, ancak sıkılaştırma amacıyla ikinci bir operasyon planlıyorum.

Yurtdışı bazlı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucunda ikinci ekim için Kaan Pekiner'de karar kıldım. Ancak, kliniğe ulaşmak oldukça zor. Forumlarda paylaşılan numaralardan doktor bey'in asistanı Alex'e WhatsApp üzerinden ulaştım. Burada bir sıkıntı yok; genelde 2-3 hafta içinde dönüş yapıyor. Bu duruma diğer kliniklerden de alışığız.

Fakat Alex, Türk hastalar için görüşme ayarlamadığını, bununla Türk asistanın ilgilendiğini söylüyor ve başka bir numara paylaşıyor. Bu numaraya yaklaşık 5 aydır ayda bir kere yazıyorum ama hiçbir dönüş alamıyorum.

Forum üyelerine sormak istediğim şu: Kaan hocadan randevu almayı başaran Türk arkadaşlar nasıl randevu aldı? Klinik, Türk hasta istemiyor mu? Aynı ücreti ödemeye razıyız ancak bir türlü dönüş alamıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla.

lusyus

lusyus

Üye
Dr. Kaan Pekiner yerine dilek çakır asmed 1 euro ya da hlc den ayrılan pekerden daha iyi Dr Bekir bek araştır

A

Alahan

Üye
Bekir Bek hocayı bende tavsiye ederim çok yetenekli profesyonel beklentini karşılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
77

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt