Dr. İbrahim Aşkar Saç Ekimi Sonuçları

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 708
  • Cevap 1

Dr. İbrahim Aşkar Saç Ekimi Sonuçları

1
[HEADING=2][/HEADING] Dr. İbrahim Aşkar, 1967 yılında Denizli bölgesinde doğmuştur. [B]Dr. İbrahim Aşkar saç ekimi sonuçları[/B] ile adından söz ettirmiştir. Bununla beraber başarılı bir üniversite hayatı geçirerek Türkiye genelinde derece yapmış bir genel cerrahi uzmanıdır. [ATTACH type="full"]1367[/ATTACH] [B]Estetik doktoru İbrahim Aşkar[/B] sayısız operasyon yaparak 2007 yılından bu yana birçok kişiye saç ekim işlemi uygulamıştır. Bunla beraber sayısız estetik operasyonu yaparak birçok terapide uygulamaya devam etmektedir. [B]İbrahim Aşkar Saç Ekimi[/B] konusunda yaklaşık olarak 950 başarılı saç ekimi gerçekleştirerek 20 yıllık tecrübe, bilgi birikimi sayesinde özellikle saç alanında birçok müşterinin ilgi odağı olmuştur. Dökülen saçların yerine saç nakli gibi işlemleri yapmakta ve uzman estetik cerrahları ile beraber saç nakli gerçekleşmektedir. [HEADING=2]Dr. İbrahim Aşkar Saç Ekimi Yorumları[/HEADING] [B]İbrahim Aşkar Saç Ekimi yorumları [/B]konusunda sadece saç ekimi değil estetik alanında da olumlu yorumlar bulunmaktadır. Hala hizmetine son hız devam eden İbrahim Aşkar, müşteri memnuniyeti sunarak işlem öncesinde ve işlem sonrasında ilgisini kaybetmemektedir. İbrahim Aşkar saç ekimi konusunda yapılan bazı yorumlar, [LIST] [*]Güler yüzlü, kibar ve hastalarına çok saygılı olan İbrahim bey ile tanıştım ve saç ektirme hizmetlerinden yararlandım. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim. [*]İbrahim bey, sakinliği ve uzmanlığı ile birlikte tüm endişelerime yanıt verdi. İyi ki saç ektirme işlemi için İbrahim bey ve ekibini seçmişim. [*]Dr. İbrahim bey başarılı ve çok profesyonel, daha önce defalarca estetik uygulaması yaptırdım. Bununla beraber saç ekimi konusunda yaptığı işlemden memnun kaldım. [/LIST] [HEADING=2]Doç. Doktor İbrahim Aşkar Saç Ekimi Fiyatları[/HEADING] [B]İbrahim Aşkar Saç Ekimi fiyatları[/B] konusunda durumunuza göre anlık olarak bilgi alabilirsiniz. İstanbul bölgesinde hizmet veren İbrahim Aşkar, muayene sonrasında fiyat bilgisi verir ve sonrasında seanslar haline saç ekimi gerçekleştirilir. Fiyatlar kişiden kişiye göre değişiklik göstererek ekilen greft başına ödeme yapılmaktadır. [B]Saç ekimi[/B] öncesinde muayene olmanız ve sağlığınız açısından sorun oluşturmaması bakımından testlerinde yapılması gerekmektedir. Ücretsiz muayene hizmeti alabilir bunun yanında, operasyon sonrasında bakım ve saç analizi gibi durumlarınız tamamen ücretsiz olarak yapılır.
1 6
1
Arkadaşlar saç ekimi yaptıran var mı?
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye

Dr. İbrahim Aşkar, 1967 yılında Denizli bölgesinde doğmuştur. Dr. İbrahim Aşkar saç ekimi sonuçları ile adından söz ettirmiştir. Bununla beraber başarılı bir üniversite hayatı geçirerek Türkiye genelinde derece yapmış bir genel cerrahi uzmanıdır.
İbrahim aşkar saç ekimi sonuçları.jpg

Estetik doktoru İbrahim Aşkar sayısız operasyon yaparak 2007 yılından bu yana birçok kişiye saç ekim işlemi uygulamıştır. Bunla beraber sayısız estetik operasyonu yaparak birçok terapide uygulamaya devam etmektedir.
İbrahim Aşkar Saç Ekimi konusunda yaklaşık olarak 950 başarılı saç ekimi gerçekleştirerek 20 yıllık tecrübe, bilgi birikimi sayesinde özellikle saç alanında birçok müşterinin ilgi odağı olmuştur. Dökülen saçların yerine saç nakli gibi işlemleri yapmakta ve uzman estetik cerrahları ile beraber saç nakli gerçekleşmektedir.

Dr. İbrahim Aşkar Saç Ekimi Yorumları​

İbrahim Aşkar Saç Ekimi yorumları konusunda sadece saç ekimi değil estetik alanında da olumlu yorumlar bulunmaktadır. Hala hizmetine son hız devam eden İbrahim Aşkar, müşteri memnuniyeti sunarak işlem öncesinde ve işlem sonrasında ilgisini kaybetmemektedir. İbrahim Aşkar saç ekimi konusunda yapılan bazı yorumlar,

• Güler yüzlü, kibar ve hastalarına çok saygılı olan İbrahim bey ile tanıştım ve saç ektirme hizmetlerinden yararlandım. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.
  • İbrahim bey, sakinliği ve uzmanlığı ile birlikte tüm endişelerime yanıt verdi. İyi ki saç ektirme işlemi için İbrahim bey ve ekibini seçmişim.
  • Dr. İbrahim bey başarılı ve çok profesyonel, daha önce defalarca estetik uygulaması yaptırdım. Bununla beraber saç ekimi konusunda yaptığı işlemden memnun kaldım.

Doç. Doktor İbrahim Aşkar Saç Ekimi Fiyatları​

İbrahim Aşkar Saç Ekimi fiyatları konusunda durumunuza göre anlık olarak bilgi alabilirsiniz. İstanbul bölgesinde hizmet veren İbrahim Aşkar, muayene sonrasında fiyat bilgisi verir ve sonrasında seanslar haline saç ekimi gerçekleştirilir. Fiyatlar kişiden kişiye göre değişiklik göstererek ekilen greft başına ödeme yapılmaktadır.
Saç ekimi öncesinde muayene olmanız ve sağlığınız açısından sorun oluşturmaması bakımından testlerinde yapılması gerekmektedir. Ücretsiz muayene hizmeti alabilir bunun yanında, operasyon sonrasında bakım ve saç analizi gibi durumlarınız tamamen ücretsiz olarak yapılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
E

Erkal

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptıran var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt