Dr. Hayati Akbaş Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

• Konuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 280
  • Cevap 5

Dr. Hayati Akbaş Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

1
Arkadaşlar selamlar, Samsun'da FBM Dr. Hayati Akbaş hakkında eminim ki birçoğunuz bilgi sahibisinizdir. Kendisi Samsun'da özel bir tıp merkezinde plastik cerrah olarak çalışıyor ve ünlülere estetik operasyonlar yapıyor. Saç ekimi için kendisiyle görüştüm. Ekimi, kendi yetiştirdiği başka bir bayan doktor ve ekibi yapıyormuş. Aranızda Dr. Hayati Akbaş ve ekibi tarafından saç ekimi yaptıran veya yaptıkları ekimler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
5 6
1
Benim bir arkadaşım ektirmisti zaten kendi ekim yapmıyor ekibi yapiyormus
Ç

Çetin

Üye
Arkadaşlar selamlar, Samsun'da FBM Dr. Hayati Akbaş hakkında eminim ki birçoğunuz bilgi sahibisinizdir. Kendisi Samsun'da özel bir tıp merkezinde plastik cerrah olarak çalışıyor ve ünlülere estetik operasyonlar yapıyor. Saç ekimi için kendisiyle görüştüm. Ekimi, kendi yetiştirdiği başka bir bayan doktor ve ekibi yapıyormuş. Aranızda Dr. Hayati Akbaş ve ekibi tarafından saç ekimi yaptıran veya yaptıkları ekimler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

A

Arda

Üye
Bi forumda görmüştüm ekimlerini beğenmedim sık bir görünüm olmamış mevcut orta bölgeler seyrekti ama son ekimleri nasıldır bilemiyorum.

V

Vehbi

Üye
Hocam ben de samsunda yaptırmak istiyorum fakat hayati akbaş dışında bilindik bi isim duymadım hiç. Bildiğiniz başka yerler var mı?

U

umutt

Üye
Intagram hesabına ekim yapılan kişilerin resimleri var orda ektiren kişilere ulaşmaya çalış resimlerin altında ekilen kişiler bazen yorum yapıyor bu benim diye

K

Kadibey

Üye
Selam ben 2013 yılında ekim yaptırmıştım ancak ne yazık ki sonuçtan memnun kalmadım. 3000 greft ekilmişti ancak şuan saçım çok seyrek kaldı. Alınan grefler boşa gittiğini fark ettim.

G

Gökmen

Üye
Benim bir arkadaşım ektirmisti zaten kendi ekim yapmıyor ekibi yapiyormus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt