Dr. Hakan Doğanay saç ekimi ve sonrası

• Konuyu başlatan Serdar07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 386
  • Cevap 9

Dr. Hakan Doğanay saç ekimi ve sonrası

1
3 Nisan 2017 günü Antalya'da Dr. Hakan Doğanay ile bir görüşme gerçekleştirdim. Ekim yapılacak bölgeler belirlendikten sonra operasyon başladı. Fue tekniği ile eş zamanlı ekim yapıldı, Hakan hoca bunu söylediğinde çok sevindim. Manuel olarak alınan kökler dışarıda çok beklemeden ekimi gerçekleştirdiler bu durum köklerin tutma ihtimalini güçlendiriyor. Şuan kabuklar tamamen döküldü sayılır. İşlemden çok memnun kaldım. Hakan hocabve ekibi saç ekiminde gerçekten çok iyi bence. Resimleride kısa zamanda paylaşacağım arkadaşlar.
9 6
1
Resimler ayrı ayrı olunca daha verimli oldu.. Ekim manuel alım iyi olmuş bence 3 bin degil 4 bin daha çıkar, takipteyiz iyi sonuç alırsınız inşallah. İndirim yapıyor mu? Bir de bu alana 2500 yeter mi dedi yoksa fazla ucret cikar diye siz mi 2500 greft olsun dediniz?
S

Serdar07

Üye
3 Nisan 2017 günü Antalya'da Dr. Hakan Doğanay ile bir görüşme gerçekleştirdim. Ekim yapılacak bölgeler belirlendikten sonra operasyon başladı. Fue tekniği ile eş zamanlı ekim yapıldı, Hakan hoca bunu söylediğinde çok sevindim. Manuel olarak alınan kökler dışarıda çok beklemeden ekimi gerçekleştirdiler bu durum köklerin tutma ihtimalini güçlendiriyor. Şuan kabuklar tamamen döküldü sayılır. İşlemden çok memnun kaldım. Hakan hocabve ekibi saç ekiminde gerçekten çok iyi bence. Resimleride kısa zamanda paylaşacağım arkadaşlar.

B

Barış

Üye
Ne kadar ödediniz

S

Serdar07

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, greft adedi 1,25 euro olarak yapıldı. Fiyatı diğer yerlere före pahalı ama bir arkadaşım ekim yaptırdı çok memnun ve onun üzerine AHD dedim. Ben biraz çok araştıran önem veren biriyim. Yani ekim yaptırıp 1 yıl sonra hiç ekim yapılmamış gibi olan arkadışımda var. Karar vermede onlar çok etkili oldu. Hem ekim işlemi, hemde sonrası çok önemli. Süreçle ilgili resimleride paylaşacağım. Ben çok memnun kaldım

S

Sacsiz

Üye
Hocam saç ekiminiz hayırlı olsun. iyi bir doktora ve iyi bir teknikle ekim yaptırmışsınız. Fiyata takılmamak lazım ekim iyi olsunda. Hakan doğanay daha geçen hafta istanbulda ekim yapıyordu ne ara antalyaya geldi de operasyon yapıyor anlamadım :) bu arada foto paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

Y

Yusuf05

Üye
Fotoğraf paylaşında gorelim

S

Serdar07

Üye
Arkadaşlar bugün aldığım resimler ekimden 2 hafta sonra

A

Alahan

Üye
öncelikle hayırlı olsun ekiminiz resimleri öncesi sonrası ayrı eklerseniz daha net olur. Ayrıca kaç bin greft ekildi? Donör kapasiteniz hesaplandı mı? Ne kadar daha greft çıkarmış?

S

Serdar07

Üye
Bu arada arkadaşlar yazmayı unuttum 2500 greft ekim yapıldı.

S

Serdar07

Üye
öncelikle hayırlı olsun ekiminiz resimleri öncesi sonrası ayrı eklerseniz daha net olur. Ayrıca kaç bin greft ekildi? Donör kapasiteniz hesaplandı mı? Ne kadar daha greft çıkarmış?
Hakan hoca incelerken hoca donör alanı çok iyi olduğunu söyledi. 2. Bir ekim daha yapılacak olursa 3 bin greft civarında rahatlıkla alınabilir denildi.

G

Geek

Üye
Resimler ayrı ayrı olunca daha verimli oldu..

Ekim manuel alım iyi olmuş bence 3 bin degil 4 bin daha çıkar, takipteyiz iyi sonuç alırsınız inşallah. İndirim yapıyor mu? Bir de bu alana 2500 yeter mi dedi yoksa fazla ucret cikar diye siz mi 2500 greft olsun dediniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
44
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt