Dr. Feridun Kunak saç serumu yorumları

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 524
  • Cevap 3

1
Dr. Ferudun Kunak saç serumunu kullanıp memnun kalan var mı dökülen saçları çıkartıyor mu, var olan saçları güçlendirdi mi sitesinde iddialı açıklamalar var almadan önce kullanıcı yorumlarını bekliyorum. Ürünle ilgili bazı açıklamalar şunlar; 10 yılda kaybedilen saçları kazandırır. %80 beyaz saçları kaybeder. 5 kat daha güçlü ve kalın saç telleri. %99 saç dökülmesini garantili önler. Saç köklerini uyarır. Saç incelmesini tersine çevirir. Saç kökü hücrelerini uyararak yeniden canlanmasını ve gelişmesini sağlar. Hormonal zararlarını engeller. Hızlı saç gelişimi için bilinen en etkili yöntemdir. Yan etkisiz memnuniyet garantili ve para iadesi vardır. [ATTACH type="full" alt="Dr. Feridun Kunak saç serumu yorumları"]1877[/ATTACH]
3 6
1
Trendyolda bir çok yorum yazılmış bazı yorumları hayretle okudum özellikle saç beyazlaması yorumu "eşim için aldım çok memnun kaldı ayrıca beyazlarınıda zamanla koyulaştırdı tavsiye ederim" böyle bir etkisi gerçek mi acaba diye düşünüyorum.
E

Eleanor

Üye
Dr. Ferudun Kunak saç serumunu kullanıp memnun kalan var mı dökülen saçları çıkartıyor mu, var olan saçları güçlendirdi mi sitesinde iddialı açıklamalar var almadan önce kullanıcı yorumlarını bekliyorum. Ürünle ilgili bazı açıklamalar şunlar;

10 yılda kaybedilen saçları kazandırır.
%80 beyaz saçları kaybeder.
5 kat daha güçlü ve kalın saç telleri.
%99 saç dökülmesini garantili önler.
Saç köklerini uyarır.
Saç incelmesini tersine çevirir.
Saç kökü hücrelerini uyararak yeniden canlanmasını ve gelişmesini sağlar.
Hormonal zararlarını engeller.
Hızlı saç gelişimi için bilinen en etkili yöntemdir.
Yan etkisiz memnuniyet garantili ve para iadesi vardır.

Alperen

Alperen

Üye
Uzak durulması gerekiyor, saç falan çıkarmıyor insanların tv de gördüğü bir uzman bu nasıl bir saç çıkarıcı losyon yapabilir yaptırabilir, fason üretim yaptırdı yada ithal ürün getirtti. KArdeşim paranıza yazık uzak durun

R

roronoa

Üye
Kelin ilacı olsa başına sürermiş😂 önce kendi saçlarını 10 yıl geriye gõtürsün bu losyonuyla madem bu kadar iddialı

L

lastmorn

Üye
Trendyolda bir çok yorum yazılmış bazı yorumları hayretle okudum özellikle saç beyazlaması yorumu "eşim için aldım çok memnun kaldı ayrıca beyazlarınıda zamanla koyulaştırdı tavsiye ederim" böyle bir etkisi gerçek mi acaba diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt