C
Chemist
Üye
Merhaba arkadaşlar Dr. Feridun Kunak saç serumu kullananlar nasıl etki aldıkları kimi satın aldıkları internet web sitelerinde satış sitelerinde yorumlama durumu olmuş. Feridun Konak saç serumu ile ilgili forum da herhangi bir konuya denk gelmedim diyebilirim. Günümüze kadar televizyon reklamlarında, sosyal medya facebook, ınstagram reklamlarında o kadar güven verici reklam yüzleri ile reklamlar yapılıyor ki ister istemez ya bunlar yalan söylemez diyebiliyoruz. Dr. Feridun Konak yaptığını alternatif tedavi yöntemleri ve doğal yollarla bir çok izleyicide etki bıraktığını düşünüyorum. Lütfen bu ürünü gerçekten kullanan varsa özellikle erkek tipi genetik dökülmelerde ne gibi etkiler bırakıyor bunu görmek istiyorum.
Dr. Feridun Kunak Saç Serumu Faydalı mı?
Dr. Feridun Kunak saç serumu insanların saçlarının dökülmesini engellemek ve saçlarına daha parlaklık daha güzel besleyici etkiler için çıkarılmış olmalı. Genel tüm ürünlerde olduğu gibi bu gibi tedaviler kişiden kişiye çok fark ediyor, bazı kullanıcı yorumları okuduğumda kimine faydalı kime faydalı olmadığını aldığına pişman olduğunu gördüm. Kullanıcıların bir çoğuda çok iyi etki aldığını ve hocaya güvenerek aldığını söylüyor.Dr. Feridun Kunak Saç Serumu Etkileri
- Bilgileri sitesinden aldığımızı söylemek istiyorum, Yeni saç oluşumu sağlar
- 10 Yılda kaybedilen saçları geri kazandırır ( Çok İddalı)
- 5 Kat ve daha güçlü kalın saçlar
- %80 Beyaz saçları kaybeder ( Çok İddalı)
- % 99 saç dökülmelerini garantiler