Dr. Emrah Çinik saç ekimi yaptıran var mı?

• Konuyu başlatan Mrxberat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 184
  • Cevap 3

Dr. Emrah Çinik saç ekimi yaptıran var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, seneye saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve şimdiden araştırmalara başladım. İki doktor arasında kararsız kaldım: İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Dr. Emrah Çinik ve Üsküdar'da bulunan Dr. Serkan Aydın. İkisinin de tecrübesi ve hastane şartları hakkında bilgisi olan, tedavi süreci ve sonuçları hakkında tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!
3 6
1
Dostum ekimleri gayet başarılı bir çok kişi ekim yaptırdı kötü sonuç alanı pek görmedim
M

Mrxberat

Üye
Merhaba arkadaşlar, seneye saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve şimdiden araştırmalara başladım. İki doktor arasında kararsız kaldım: İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Dr. Emrah Çinik ve Üsküdar'da bulunan Dr. Serkan Aydın. İkisinin de tecrübesi ve hastane şartları hakkında bilgisi olan, tedavi süreci ve sonuçları hakkında tecrübelerini paylaşabilecek olan var mı? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler!

C

Chrisis

Üye
forumda devam eden bir çok konuları var araştırma yapın

H

Hympex

Üye
emrah çinik'in Facebook grubumuzda bir çok sonuçları ve yorumları var bakmanızı tavsiye ederim. Benim bildiğim emrah çinik daha çok yabancı hastaları olan bir doktor yurt içinde pek tercih edilmiyor nedense

E

Erdal

Üye
Dostum ekimleri gayet başarılı bir çok kişi ekim yaptırdı kötü sonuç alanı pek görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
95

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt