E
eokulum
Üye
Dr. Atilla Kaya Saç Ekimi Yorumları
Genel cerrahi ve medikal estetik uzmanı olan doktor Atilla Kaya 1961 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayata merhaba demiştir. İlk ve orta dereceli eğitimini Malatya’da tamamladıktan sonra yüksek öğrenim için Başkent Ankara’ya gelmiştir.1980 Yılında başlayan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitim hayatı 1986 yılında mezuniyetle sonuçlanmış ve yapılan kura sonucunda ilk görev yeri Mardin’in Nusaybin ilçesi olarak belirlenmiştir. Sonrasında Ankara Gölbaşı Belediyesinde görev almıştır.
1988 Yılına gelindiğinde ise uzmanlık eğitimine başlamıştır. Eski adı Samatya SSK Hastanesi olan (T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesinde) genel cerrahi ihtisas eğitimini 1988-1993 yılları arasında gerçekleştirmiştir.
Uzmanlık eğitiminin tamamlanması ile birlikte zorunlu görev yeri bu sefer Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi olmuştur.
Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak No:24/3 Bakırköy İstanbul adresinde hizmet veren kliniğin yorumlarını sizler için derledik :
Gökhan Öztürk:
Böyle hizmet veren başka birisi olduğunu düşünmüyorum çok narin ve şefkatli insanlar mevcut
Skyler_ Moonlight :
Bir sağlık kuruluşunda alanı dahilinde nasıl davranabilir nasıl muayene ve tedavi edilebilirse herşey üst mertebe herkese çok teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık Güleryüz Hizmet Anlayış!!! TEŞEKKÜRLER İDEA KLİNİK AİLESİ
Burçak Danacı :
Gayet güleryüzlü bir ekip. Uzun bir süreç oldu gideli ve nezaketlerinden bir an olsun vazgeçmediler sağolsunlar. Orhan Hoca’nın desteği ve ilgi alakası da aynı şekilde . Ben çok memnun kaldım. Pandemi sürecinden dolayı biraz yarıda kaldı benden dolayı tedavim ama en kısa sürede gidip tamamlayacağım. Emeklerinize sağlık tekrardan …