Saç Ekimi Double Hair 3300 greft saç ekimi iyi olur mu?

• Konuyu başlatan Valerio
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 370
  • Cevap 1

Double Hair 3300 greft saç ekimi iyi olur mu?

1
Herkese iyi günler arkadaşlar, saç seyrelmesi sorunuyla uzun zamandır mücadele ediyorum ve saç ekimi yaptırmayı ciddi şekilde düşünüyorum. Double Hair'de 3300 greft saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ama bu süreç ve sonuçlar hakkında bilgi almak istiyorum. Bu konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle aşağıdaki konularda bilgi almak istiyorum: Double Hair'de saç ekimi işlemi nasıl gerçekleşiyor? İşlem öncesi ve sonrası bakım hakkında neler biliyorsunuz? 3300 greft saç ekimi ile ne tür sonuçlar aldınız? Saçlarınızda belirgin bir değişiklik oldu mu? Yaptırdığınız işlemden memnun kaldınız mı? Önceki sonuçlar ve genel memnuniyetiniz nasıldı? Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Ödeyeceğiniz tutar hakkında bir fikriniz var mı?
1 6
1
İlk defa burayı duydum hangi şehirde acaba
V

Valerio

Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar, saç seyrelmesi sorunuyla uzun zamandır mücadele ediyorum ve saç ekimi yaptırmayı ciddi şekilde düşünüyorum. Double Hair'de 3300 greft saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ama bu süreç ve sonuçlar hakkında bilgi almak istiyorum. Bu konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Özellikle aşağıdaki konularda bilgi almak istiyorum:

Double Hair'de saç ekimi işlemi nasıl gerçekleşiyor? İşlem öncesi ve sonrası bakım hakkında neler biliyorsunuz? 3300 greft saç ekimi ile ne tür sonuçlar aldınız? Saçlarınızda belirgin bir değişiklik oldu mu?

Yaptırdığınız işlemden memnun kaldınız mı? Önceki sonuçlar ve genel memnuniyetiniz nasıldı? Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Ödeyeceğiniz tutar hakkında bir fikriniz var mı?

A

Alonso47

Üye
İlk defa burayı duydum hangi şehirde acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
25

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt