V
Valerio
Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar, saç seyrelmesi sorunuyla uzun zamandır mücadele ediyorum ve saç ekimi yaptırmayı ciddi şekilde düşünüyorum. Double Hair'de 3300 greft saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ama bu süreç ve sonuçlar hakkında bilgi almak istiyorum. Bu konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Özellikle aşağıdaki konularda bilgi almak istiyorum:
Double Hair'de saç ekimi işlemi nasıl gerçekleşiyor? İşlem öncesi ve sonrası bakım hakkında neler biliyorsunuz? 3300 greft saç ekimi ile ne tür sonuçlar aldınız? Saçlarınızda belirgin bir değişiklik oldu mu?
Yaptırdığınız işlemden memnun kaldınız mı? Önceki sonuçlar ve genel memnuniyetiniz nasıldı? Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Ödeyeceğiniz tutar hakkında bir fikriniz var mı?
Özellikle aşağıdaki konularda bilgi almak istiyorum:
Double Hair'de saç ekimi işlemi nasıl gerçekleşiyor? İşlem öncesi ve sonrası bakım hakkında neler biliyorsunuz? 3300 greft saç ekimi ile ne tür sonuçlar aldınız? Saçlarınızda belirgin bir değişiklik oldu mu?
Yaptırdığınız işlemden memnun kaldınız mı? Önceki sonuçlar ve genel memnuniyetiniz nasıldı? Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Ödeyeceğiniz tutar hakkında bir fikriniz var mı?