Donör bölgeye saç ekimi mümkün mü?

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 160
  • Cevap 4

Donör bölgeye saç ekimi mümkün mü?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekiminden sonra donör bölgem (sağ taraf) oldukça seyrek kaldı. Bu bölgeyi doldurmak için göğüs kıllarını kullanmak mümkün mü? Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan varsa, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Göğüs kıllarının saç ekiminde nasıl bir sonuç verdiği ve bu yöntemin avantajları veya dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
4 6
1
[QUOTE="Sacsiz, post: 8316, member: 50"] göğüsten alım yapılıp ekilebilir serkan aygın orası ile de iletişime geçebilirsin. [/QUOTE] sorduğum soruyu yanlış anlamanızı istemem çünkü direk Serkan Aygın demeniz beni şaşırttı, daha önce örnek bir sonuç mu gördünüz? İsminin ön planda olduğunu mu? İstanbul'da bir çok saç ekim merkezi var , Emphair klinik , Estemiami, medicana yani o kadar saç ekim merkezleri var ki anlatılamaz 1500 2000 arasında saç ekim merkezinden bahsediliyor.
J

Josepth

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekiminden sonra donör bölgem (sağ taraf) oldukça seyrek kaldı. Bu bölgeyi doldurmak için göğüs kıllarını kullanmak mümkün mü? Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan varsa, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Göğüs kıllarının saç ekiminde nasıl bir sonuç verdiği ve bu yöntemin avantajları veya dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.

H

Huntell

Üye
Mümkün alanında başarılı bir merkezle iletişime geçebilirsin greftleri başka yerlerden alabilirler

S

Sacsiz

Üye
göğüsten alım yapılıp ekilebilir serkan aygın orası ile de iletişime geçebilirsin.

B

Born

Üye
göğüsten alım yapılıp ekilebilir serkan aygın orası ile de iletişime geçebilirsin.
sorduğum soruyu yanlış anlamanızı istemem çünkü direk Serkan Aygın demeniz beni şaşırttı, daha önce örnek bir sonuç mu gördünüz? İsminin ön planda olduğunu mu? İstanbul'da bir çok saç ekim merkezi var , Emphair klinik , Estemiami, medicana yani o kadar saç ekim merkezleri var ki anlatılamaz 1500 2000 arasında saç ekim merkezinden bahsediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt