Soru Donör bölgemden kaç bin greft alınabilir?

• Konuyu başlatan yiğit10
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 86
  • Cevap 1

Donör bölgemden kaç bin greft alınabilir?

1
Merhaba, önümüzdeki günlerde saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Ama ondan önce bir sorum var, belki biliyorsundur. İyi bir donor bölgeye sahip olup olmadığımı görsel olarak belirlemek mümkün mü? Yoksa doktorların özel ekipmana ihtiyacı mı var? Donör bölgemin fotosunu ekledim. Bu donörden yaklaşık kaç bin greft alınabilir?
1 6
1
Greft alımını belli bir sayıya göre değil o anki saç derinizin elastiki yapısına göre kimi zaman ilk seans için 3000 greft yada 5000 greft bu tamamen saç ekimi operasyonunun durumuna göre.
Y

yiğit10

Üye
Merhaba, önümüzdeki günlerde saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Ama ondan önce bir sorum var, belki biliyorsundur. İyi bir donor bölgeye sahip olup olmadığımı görsel olarak belirlemek mümkün mü? Yoksa doktorların özel ekipmana ihtiyacı mı var? Donör bölgemin fotosunu ekledim. Bu donörden yaklaşık kaç bin greft alınabilir?

A

Aydem

Üye
Greft alımını belli bir sayıya göre değil o anki saç derinizin elastiki yapısına göre kimi zaman ilk seans için 3000 greft yada 5000 greft bu tamamen saç ekimi operasyonunun durumuna göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
40

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt