Tavsiye Dökülme Karşıtı En İyi Şampuan Önerileri

• Konuyu başlatan Umutural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 477
  • Cevap 3

Dökülme Karşıtı En İyi Şampuan Önerileri

1
Merhaba arkadaşlar, forumda gezindiğim kadarıyla saç dökülmesine karşı en iyi şampuanlardan biri Revita olarak görünüyor. Ancak maalesef bu şampuan şu anda ülkemizde bulunmuyor. Bunun yerine kullanılabilecek en iyi şampuanı arıyorum. Aklımda birkaç seçenek var: Kerastase Specifique, Vichy Dercos Energisant, Prozinc Plus, Ducray, Sebamed, Yves Rocher, ve Bioxsine. Bu şampuanlardan hangisi daha etkili? Daha önce bu markalardan birini kullananlar var mı? Saç dökülmesine karşı ne kadar etkili oldular? Yan etkileri oldu mu? Yağlanma ya da kepek problemi yaşadınız mı? Farklı önerisi olan varsa onlara da açığım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
3 6
1
Yelvas %5 procapil saw palmetto biotin içerikli şampuan ve spreyi kullanıyorum çok memnunum
U

Umutural

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumda gezindiğim kadarıyla saç dökülmesine karşı en iyi şampuanlardan biri Revita olarak görünüyor. Ancak maalesef bu şampuan şu anda ülkemizde bulunmuyor. Bunun yerine kullanılabilecek en iyi şampuanı arıyorum. Aklımda birkaç seçenek var: Kerastase Specifique, Vichy Dercos Energisant, Prozinc Plus, Ducray, Sebamed, Yves Rocher, ve Bioxsine. Bu şampuanlardan hangisi daha etkili? Daha önce bu markalardan birini kullananlar var mı? Saç dökülmesine karşı ne kadar etkili oldular? Yan etkileri oldu mu? Yağlanma ya da kepek problemi yaşadınız mı? Farklı önerisi olan varsa onlara da açığım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

H

Hympex

Üye
Vichy ve Sebamed şampuanlarını tavsiye etmiyorum; bana göre etkisiz ve saçlarıma iyi gelmedi. Ducray'ı ise yıllar önce denemiştim, ancak uzun süreli kullanımda saç derimi tahriş etti. Şu anda beyaz Kerastase kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ayrıca Yves Rocher şampuanlarını da denemeyi düşünüyorum çünkü içeriğinde SLS gibi zararlı maddeler yok. Bence bu iki şampuanı dönüşümlü olarak kullanmak iyi bir seçenek olabilir.

Y

Yasinak

Üye
Saç dökümelsine karşı bir şampuan bir bilinmezlik içeriyor.. Paran varsa cafein içerikli şampuan kullanırsın.

M

Madenci

Üye
Yelvas %5 procapil saw palmetto biotin içerikli şampuan ve spreyi kullanıyorum çok memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt