Dökülen saçların kökü beyaz olması neden olur?

• Konuyu başlatan Byhalil
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 106
  • Cevap 3

Dökülen saçların kökü beyaz olması neden olur?

1
Merhaba arkadaşlar, yaz ayından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Elimi saçlarıma atmam bile saçların dökülmesi için yeterli oluyor. Dökülen saçların kökleri beyaz renkte ve internette okuduğum kadarıyla bu durum, saç köklerinin öldüğünü gösterebiliyormuş. Sizce bu beyaz köklü dökülen saçların yerine yenileri çıkar mı? Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
3 6
1
[QUOTE="Byhalil, post: 10509, member: 749"] Merhaba arkadaşlar, yaz ayından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Elimi saçlarıma atmam bile saçların dökülmesi için yeterli oluyor. Dökülen saçların kökleri beyaz renkte ve internette okuduğum kadarıyla bu durum, saç köklerinin öldüğünü gösterebiliyormuş. Sizce bu beyaz köklü dökülen saçların yerine yenileri çıkar mı? Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. [/QUOTE] Saç kökleri bu şekilde ölmez beyaz uçlu saç kökü genelde ya kök hastalığı, şampuan sabun, yetersiz beslenme yada hormonal değişiklikler sebebiyle oluşur. Saçlarınıza uygun nemlendirici bitkisel içerikli bir şampuanla yıkayın. Aşırı sıcak su kullanmayın. İyice durulayın ıslak kalmasın. Biotin içeren vitamin takviyeleri iyi gelecektir.
B

Byhalil

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaz ayından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Elimi saçlarıma atmam bile saçların dökülmesi için yeterli oluyor. Dökülen saçların kökleri beyaz renkte ve internette okuduğum kadarıyla bu durum, saç köklerinin öldüğünü gösterebiliyormuş.

Sizce bu beyaz köklü dökülen saçların yerine yenileri çıkar mı? Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

R

Ruhi

Üye
Aynı durumu ben de yaşadım. Saça renk veren pigmentler ölünce saç tellerinde beyazlıklar oluşabiliyor. Dökülme konusunda ise, benim de saçlarımın ön kısımları 2022’de döküldü; ancak bu sene Temmuz ayında yeniden çıkmaya başladılar ve çıkan saçlar beyazdı. Saçlar sertleştiğinde, dokununca dökülme olabiliyor. Tavsiye olarak, üzerinde Ronaldo fotoğrafı olan Clear Men şampuanını deneyebilirsin.

N

Nietzsche

Üye
Aynı durumu ben de yaşadım. Saça renk veren pigmentler ölünce saç tellerinde beyazlıklar oluşabiliyor. Dökülme konusunda ise, benim de saçlarımın ön kısımları 2022’de döküldü; ancak bu sene Temmuz ayında yeniden çıkmaya başladılar ve çıkan saçlar beyazdı. Saçlar sertleştiğinde, dokununca dökülme olabiliyor. Tavsiye olarak, üzerinde Ronaldo fotoğrafı olan Clear Men şampuanını deneyebilirsin.
Aslında durum farklı. Erkeklerde testosteron seviyesinin yüksek olması nedeniyle saç dökülmesi genelde 35 yaşına kadar devam edebilir. Bu, bünyeye göre değişiklik gösterse de genel bir kural olarak kabul edilir. Ancak, her erkek yüksek testosteron seviyesine sahip diye saç dökülmesi yaşayacak diye bir şey yok; bu tamamen bünyeyle ilgili bir durum. Ne kullanırsanız kullanın, genetik veya hormonal sebeplerle dökülme devam edebilir.

E

Eleanor

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaz ayından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Elimi saçlarıma atmam bile saçların dökülmesi için yeterli oluyor. Dökülen saçların kökleri beyaz renkte ve internette okuduğum kadarıyla bu durum, saç köklerinin öldüğünü gösterebiliyormuş.

Sizce bu beyaz köklü dökülen saçların yerine yenileri çıkar mı? Aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Saç kökleri bu şekilde ölmez beyaz uçlu saç kökü genelde ya kök hastalığı, şampuan sabun, yetersiz beslenme yada hormonal değişiklikler sebebiyle oluşur. Saçlarınıza uygun nemlendirici bitkisel içerikli bir şampuanla yıkayın. Aşırı sıcak su kullanmayın. İyice durulayın ıslak kalmasın. Biotin içeren vitamin takviyeleri iyi gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt