Dökülen Saçlarım Çıkar mı?

• Konuyu başlatan kahnwald
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 154
  • Cevap 4

Dökülen Saçlarım Çıkar mı?

1
Kafamdaki kist yüzünden saçım dökülmüş 53 gün oldu kist patlatılaı şuanlık durum böyle bazı yerlerde saç çıkmadı çıkar mı acaba [ATTACH type="full"]2777[/ATTACH]
4 6
1
[QUOTE="Nix123, post: 10427, member: 1324"] Muhtemelen zamanla çıkar onlarda [/QUOTE] Hocam benim çıkan saçlarım aşırı ince zamanla kalınlaşacak mı [USER=1324]@Nix123[/USER]
K

kahnwald

Üye
Kafamdaki kist yüzünden saçım dökülmüş 53 gün oldu kist patlatılaı şuanlık durum böyle bazı yerlerde saç çıkmadı çıkar mı acaba
1000006560.jpg

N

Nix123

Üye
Dökülen saçlar yeniden çıkar büyük bir ihtimalle ama 2 ay gibi bir süre geçtikten sonra uzamaya başlayabilir. 53 gün olmuş artık yavaş yavaş çıkmaya başlar ilk başlarda deri üzerinde çıplak gözle göremeyebilirsiniz ama bir ay sonra belirginleşir diye tahmin ediyorum.

K

kahnwald

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dökülen saçlar yeniden çıkar büyük bir ihtimalle ama 2 ay gibi bir süre geçtikten sonra uzamaya başlayabilir. 53 gün olmuş artık yavaş yavaş çıkmaya başlar ilk başlarda deri üzerinde çıplak gözle göremeyebilirsiniz ama bir ay sonra belirginleşir diye tahmin
evet 1 ay önce post atmıstım orda konusmustuk son durum bu şekilde orta kısımda saçlar çıkıyor ama üst kısımlarda bazı boşluklar var onlarda çıkar umarım

N

Nix123

Üye
evet 1 ay önce post atmıstım orda konusmustuk son durum bu şekilde orta kısımda saçlar çıkıyor ama üst kısımlarda bazı boşluklar var onlarda çıkar umarım
Muhtemelen zamanla çıkar onlarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt