Doktor Kinyas Saç Ekim Sonuçları 5200 Greft

• Konuyu başlatan Erdem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 15

Doktor Kinyas Saç Ekim Sonuçları 5200 Greft

1
Doktor kinyas düşünmez saç ekim sonuçları 5200 greft, saç ekim tarihim 11.06 5200 greft  saç ekimi dhi yöntemiyle ekildi toplam süre mola dahil 6 saat Dr. kinyas düşünmez saç ekim resimleri aşağıda paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
15 6
1
[QUOTE="Capanzade, post: 253, member: 83"] Ben Kinyas beyi yıllardır tanıyorum. Çok başarılı ekimleri var. 3 arkadaşım da ektirdi. Hayırlı olsun. [/QUOTE] 3 arkadaşınızda aynı doktora mı ektirdiniz? Abi şok dökülme kabuk atma dönemi bittimi?
E

Erdem

Üye
Doktor kinyas düşünmez saç ekim sonuçları 5200 greft, saç ekim tarihim 11.06 5200 greft  saç ekimi dhi yöntemiyle ekildi toplam süre mola dahil 6 saat Dr. kinyas düşünmez saç ekim resimleri aşağıda paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20210611-WA0018.jpg
    IMG-20210611-WA0018.jpg
    433.3 KB · Gösterim: 270
  • IMG-20210611-WA0017.jpg
    IMG-20210611-WA0017.jpg
    93.9 KB · Gösterim: 140
  • IMG-20210611-WA0016.jpg
    IMG-20210611-WA0016.jpg
    261.4 KB · Gösterim: 126
  • IMG-20210611-WA0015.jpg
    IMG-20210611-WA0015.jpg
    233.9 KB · Gösterim: 135
  • IMG-20210611-WA0014.jpg
    IMG-20210611-WA0014.jpg
    60.4 KB · Gösterim: 133
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
resimler gözükmüyor

E

Erdem

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukledim

I

imza

Üye
Doktor Kinyas ilk defa duydum ben 2 defa saç ekimi oldum inanın çok üzgünüm hiç bir sonuç gelmedi herkesin saç ekimi başarılı oluyor benim olmadı sizin ki harika gözüküyor şimdiden, doktor kinyas saç ekim merkezi nerede?

L

Levent

Üye
Saç ekiminiz resimler de gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor özellikle şimdi dikkat etmeniz gereken saç ekimi sonrası vitamin veya Finasterid kullanmanız finasterid bazen yan etkisinden bahsediliyor sizde yan etki olmadığı sürece alın saç ekimi sonrası süreciniz güzel olur bazen iyi derecede beslenme yapamıyoruz yada iyi yemiyoruz saç ekimi sonrası 4 5 ay medobiotin kullanın ve gün icinde bol su tüketin.
Saç ekiminiz önler seyrek gibi ama arka taraflar biraz daha sık Ekim olmuş öndeki saçlar nedeniyle mi?

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Alahan31' Alıntı:

Doktorunuz size saç ekimi sonrası neler yapılmalıdır diye bilgi verdimi size biotin kullanımı vs. felan

E

Erdem

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sigara içiyorsanız ilk günler fazla içmeyin dedi vitamin olarak xpecia önerdi ben kendim almanyada biotin zink senk karışımı olan vitamini gösterdim bu da olur dedi onu kullanmaya devam ediyorum

Saçlarımın on bölgesinde saç olduğu için oraya sadece sikilastirma yapıldı ekim arkadan ön tarafa doğru 5200 greft ekildi

Dr.kinyas yeri maltepede medikal park hastanesinde ekim gerçekleştiriyor.musterilerinin bir kısmı guneyamerika. Facebook ta fazla reklamcisi yok zaten grupların çoğunda firmaların reklamcisi dolu hep fake hesapla doktor ekimi kendi yapiyor en önemlisi olanlardan biri benim için tavsiye ederim instigramda Dr.kinyas sayfası var takip edebilirsiniz

T

taya

Üye
Alahan31' Alıntı:
Sigara içiyorsanız ilk günler fazla içmeyin dedi vitamin olarak xpecia önerdi ben kendim almanyada biotin zink senk karışımı olan vitamini gösterdim bu da olur dedi onu kullanmaya devam ediyorum

Saçlarımın on bölgesinde saç olduğu için oraya sadece sikilastirma yapıldı ekim arkadan ön tarafa doğru 5200 greft ekildi

Dr.kinyas yeri maltepede medikal park hastanesinde ekim gerçekleştiriyor.musterilerinin bir kısmı guneyamerika. Facebook ta fazla reklamcisi yok zaten grupların çoğunda firmaların reklamcisi dolu hep fake hesapla doktor ekimi kendi yapiyor en önemlisi olanlardan biri benim için tavsiye ederim instigramda Dr.kinyas sayfası var takip edebilirsiniz

Hayırlı olsun saç ekiminiz şok dökülme gerçekleşti mi? Yaralar falan nasıl merak ettim

C

Capanzade

Üye
Ben Kinyas beyi yıllardır tanıyorum. Çok başarılı ekimleri var. 3 arkadaşım da ektirdi. Hayırlı olsun.

C

Coward

Üye
Ben Kinyas beyi yıllardır tanıyorum. Çok başarılı ekimleri var. 3 arkadaşım da ektirdi. Hayırlı olsun.
3 arkadaşınızda aynı doktora mı ektirdiniz? Abi şok dökülme kabuk atma dönemi bittimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
53

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt