Doğru saç ekim yöntemi hangisi olur?

• Konuyu başlatan Çolak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 269
  • Cevap 3

Doğru saç ekim yöntemi hangisi olur?

1
Merhaba arkadaşlar yaşım 30 dökülmeler ön tarfata başladı arkaya doğru ilerliyor. Vertex alanımda küçük bir açılma oluşmuş. Donör bölgem çok gür hala, güç dökülme olmamış gibi saçlar yoğun. Ön taraflar baya seyreldi saçlar ince telli. Saç sıklaştırmak için Ankara'da iyi bir ekim merkezi arıyorum. Yaklaşık 3500 greft kapatır gibi. Lokman hekim hastanesini düşünüyorum burayı tavsiye eder misiniz? Daha önce saç ekimi yaptıran arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilirlerse çok sevinirim.
3 6
1
Doğru saç ekimi yöntemi nasıl olur , hukiki açıdan mı yoksa diğer yönlerden mi başlıyalım :)
Ç

Çolak

Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 30 dökülmeler ön tarfata başladı arkaya doğru ilerliyor. Vertex alanımda küçük bir açılma oluşmuş. Donör bölgem çok gür hala, güç dökülme olmamış gibi saçlar yoğun. Ön taraflar baya seyreldi saçlar ince telli. Saç sıklaştırmak için Ankara'da iyi bir ekim merkezi arıyorum. Yaklaşık 3500 greft kapatır gibi. Lokman hekim hastanesini düşünüyorum burayı tavsiye eder misiniz? Daha önce saç ekimi yaptıran arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilirlerse çok sevinirim.

D

Does

Üye
Forest Klinik var iyi bir ekim yapabilirler araştırın öyle karar verin

D

DeCitron

Üye
Lifehair şahin çelik ekimleri gördüğüm kadarıyla güzel sonuçları var.

U

ural1

Üye
Doğru saç ekimi yöntemi nasıl olur , hukiki açıdan mı yoksa diğer yönlerden mi başlıyalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt