Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

• Konuyu başlatan Synth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 433
  • Cevap 2

Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Yaptıran Var mı?

1
Arkadaşlar, İstanbul Şişli'de bulunan Dr. Zen adında İsmail Zengin'in kurduğu bir saç ekimi kliniği hakkında bilgi almak istiyorum. Söylediklerine göre, Fiber FUE adında bir teknikle saç ekimi yapıyorlarmış ve bu teknik sayesinde saç ekimi sonuçlarının daha güzel olduğunu iddia ediyorlar. Dr. Zen saç ekimi merkezini duyan, bilen var mı? Söylendiği gibi iyi bir yer olabilir mi? Dr. Zen ile ilgili saç ekimi hakkında değerli yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?
2 6
1
Fiber fue , sapphire blade , dhi gold, dhi plus , oksijen tedavili fue, lazerli fue , robotik fue vs gibi teknikler bana cazip gelmiyor. Birçok yer var araştırın tek bir yere bakmayın. Dr zen clinik hakkında bilgim yok iyi veya kötü diyemem.
S

Synth

Üye
Arkadaşlar, İstanbul Şişli'de bulunan Dr. Zen adında İsmail Zengin'in kurduğu bir saç ekimi kliniği hakkında bilgi almak istiyorum. Söylediklerine göre, Fiber FUE adında bir teknikle saç ekimi yapıyorlarmış ve bu teknik sayesinde saç ekimi sonuçlarının daha güzel olduğunu iddia ediyorlar. Dr. Zen saç ekimi merkezini duyan, bilen var mı? Söylendiği gibi iyi bir yer olabilir mi? Dr. Zen ile ilgili saç ekimi hakkında değerli yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

B

Bruer

Üye
Bildiğin normal saç ekim merkezi fiber fue falan gazel pazarlama taktiği bence. Diğer bilindik yerler var onlara bakın derim.

A

Alcapone

Üye
Fiber fue , sapphire blade , dhi gold, dhi plus , oksijen tedavili fue, lazerli fue , robotik fue vs gibi teknikler bana cazip gelmiyor. Birçok yer var araştırın tek bir yere bakmayın. Dr zen clinik hakkında bilgim yok iyi veya kötü diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
101

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt