Divina Tablet Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Arkeolog
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 842
  • Cevap 1

Divina Tablet Kullananlar Yorumları

1
Merhaba arkadaşlar saç losyonu yapmak için divina tablet kullananlar var mı, ben 28 yaşındayım 5 senedir saç dökülmesi sorunu yaşadığım için bir çok forum gezdim çok araştırma yaptim. Arkadaslar saç dökülmesini önlemek için en etkili ilaçlar hakkinda tek gerçek finasterid olduğunu herkes biliyor. Bir çok kullananlarin yorumlarini okudum. Bazilarinda olumlu bazilarinda olumsuz bazilarinda ise yan etkisine maruz kalan bazilarinda kalmayanlari öğrendim bende finasterid denen ilaci proscar adiyla olanini aldım 1 yıl aralıksız 1 mg kullandım. Gördüğüm etkiler üst bölgelerdeki saçlarda kararmalar oluştuğunu fark ettim ancak önlerde açılan alanlarda herhangi bir gelişme yok. Ben geçen yıl 1 martta kullanmaya başladim 1 yıl geçti, kullandığım süre boyunca yan etkisine maruz kalmadim ama sizin deneyimlerinizi merak ediyorum lütfen paylasabilirmisiniz. Edindiğim bilgiler arasında minoxidil ile birlikte kullanmak gerektiğini gördüm ancak ben minoxidil döngü yaptığı için kullanmadım. Bazı arkadaşlar estradiol losyon kullanıyorlar başka bir forumda divina tablet tercih edenler var bende bu ilaçlar hakkında şuan araştırma aşmasındayım. Finasterid'in saç dökülmesini önlemek için bir seçenek olduğunu biliyorum, ancak östrojenin yaptığı gibi yeniden büyüme sağlamıyor gibi görünüyor. Estradiol losyon kullanırsam ne gibi yan etkiler yaşarım bilgi sahib arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
1 6
1
Dostum estradiol losyon herhangi bir yan etkiye sebep olmuyor olsada hissetmiyon bile finasterid tek başına etkisi fazla olmuyor çok uzun yıllar kullanman gerekir ona göre düşünde başla.
A

Arkeolog

Üye
Merhaba arkadaşlar saç losyonu yapmak için divina tablet kullananlar var mı, ben 28 yaşındayım 5 senedir saç dökülmesi sorunu yaşadığım için bir çok forum gezdim çok araştırma yaptim. Arkadaslar saç dökülmesini önlemek için en etkili ilaçlar hakkinda tek gerçek finasterid olduğunu herkes biliyor. Bir çok kullananlarin yorumlarini okudum. Bazilarinda olumlu bazilarinda olumsuz bazilarinda ise yan etkisine maruz kalan bazilarinda kalmayanlari öğrendim bende finasterid denen ilaci proscar adiyla olanini aldım 1 yıl aralıksız 1 mg kullandım. Gördüğüm etkiler üst bölgelerdeki saçlarda kararmalar oluştuğunu fark ettim ancak önlerde açılan alanlarda herhangi bir gelişme yok.
Ben geçen yıl 1 martta kullanmaya başladim 1 yıl geçti, kullandığım süre boyunca yan etkisine maruz kalmadim ama sizin deneyimlerinizi merak ediyorum lütfen paylasabilirmisiniz.

Edindiğim bilgiler arasında minoxidil ile birlikte kullanmak gerektiğini gördüm ancak ben minoxidil döngü yaptığı için kullanmadım. Bazı arkadaşlar estradiol losyon kullanıyorlar başka bir forumda divina tablet tercih edenler var bende bu ilaçlar hakkında şuan araştırma aşmasındayım. Finasterid'in saç dökülmesini önlemek için bir seçenek olduğunu biliyorum, ancak östrojenin yaptığı gibi yeniden büyüme sağlamıyor gibi görünüyor. Estradiol losyon kullanırsam ne gibi yan etkiler yaşarım bilgi sahib arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

lusyus

lusyus

Üye
Dostum estradiol losyon herhangi bir yan etkiye sebep olmuyor olsada hissetmiyon bile finasterid tek başına etkisi fazla olmuyor çok uzun yıllar kullanman gerekir ona göre düşünde başla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
100
Toplam ziyaretçi
141

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt