Dikenli yabani otları bitmesini nasıl engellerim?

• Konuyu başlatan Leger
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 251
  • Cevap 1

Dikenli yabani otları bitmesini nasıl engellerim?

1
Dikenli yabani otların bitmesini engellemek için ne yapabilirim? Çalıştığım iş yerinde çakıl taşları arasında yabani dikenli istenmeyen otlar çıkıyor ve ben bunları engellemek bitmesini istemiyorum. Yabani otların bitmesini engellemek için ot ilaçları satılıyor. Ot ilaçları çevreye rahatsızlık verdiği için yasak olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum ve bunları bize firma almıyor bende kendim çare aramaya başladım sizce ne yapmalıyım? Çakıl taşı taşların arasından .çıkan otlar.
1 6
1
Sirke Tuz ve Bulaşık detarjanı ile yapabilirsiniz.
L

Leger

Üye
Dikenli yabani otların bitmesini engellemek için ne yapabilirim? Çalıştığım iş yerinde çakıl taşları arasında yabani dikenli istenmeyen otlar çıkıyor ve ben bunları engellemek bitmesini istemiyorum. Yabani otların bitmesini engellemek için ot ilaçları satılıyor. Ot ilaçları çevreye rahatsızlık verdiği için yasak olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorum ve bunları bize firma almıyor bende kendim çare aramaya başladım sizce ne yapmalıyım? Çakıl taşı taşların arasından .çıkan otlar.

revivo

revivo

Üye
Sirke Tuz ve Bulaşık detarjanı ile yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
10
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt