Soru Diane 35 oral kullansak saç çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Spitzer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 542
  • Cevap 3

Diane 35 oral kullansak saç çıkarır mı?

1
Arkadaşlar saçlarım seyrek son 1 yılda baya döküldü vertex bölgesinde baya açıldı son 7 aydır saf minoxidil yaptım kullanıyordum bırakmak zorunda kaldım saçları baya bi döngüye soktu ve geride çıkmadı acaba losyon içine ben mi yanlış kattım emin değilim önceden böyle olmuyordu ilk minoxil kullandığım yıllarda çok güzel sonuçlar almıştım şimdi hiç etkisi olmuyor saçları döngüye sokuyor geri düzelmiyor proscar kullandım ama çok geç etkili oluyor 1 yıl kullanmak gerekiyor daha etkili olabilecek diane 35 kullanmayı düşünüyorum önceki yıllarda bir arkadaş kullanmıştı 5 ayda saçları tamamen kapandığını yazmıştı resimleri çok iyiydi bende gözü karartıp diane 35 ve proscar kullanmayı düşünüyorum ama yan etkileri beni düşündürüyor sizlerin görüşü nedir bu konuda ilacı 6 ay kullansam yan etkileri geçermi kalıcı sorunlar bırakırmı daha önceden tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok iyi olur.
3 6
1
Doğum kontrol hapları oral olarak kullanılmaz losyon içine katıp hazırlayın aldactone birlikte daha etkili olabilir
S

Spitzer

Üye
Arkadaşlar saçlarım seyrek son 1 yılda baya döküldü vertex bölgesinde baya açıldı son 7 aydır saf minoxidil yaptım kullanıyordum bırakmak zorunda kaldım saçları baya bi döngüye soktu ve geride çıkmadı acaba losyon içine ben mi yanlış kattım emin değilim önceden böyle olmuyordu ilk minoxil kullandığım yıllarda çok güzel sonuçlar almıştım şimdi hiç etkisi olmuyor saçları döngüye sokuyor geri düzelmiyor proscar kullandım ama çok geç etkili oluyor 1 yıl kullanmak gerekiyor daha etkili olabilecek diane 35 kullanmayı düşünüyorum önceki yıllarda bir arkadaş kullanmıştı 5 ayda saçları tamamen kapandığını yazmıştı resimleri çok iyiydi bende gözü karartıp diane 35 ve proscar kullanmayı düşünüyorum ama yan etkileri beni düşündürüyor sizlerin görüşü nedir bu konuda ilacı 6 ay kullansam yan etkileri geçermi kalıcı sorunlar bırakırmı daha önceden tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok iyi olur.

L

lastmorn

Üye
İllaki kullancam diyorsan oral dutasteride ve topikal diane35 kullan ikisinin sinerjik etkisi çok daha etkili sonuç verir dökülen saçlar geri çıkıyor kullanan arkadaşım vardı ondan söylüyorum

R

Racing

Üye
Diane 35 günde bir tane içilse dökülen kel bölgelerdeki saçları çıkartır ama vücuda zararları var. Bi kere jinekomasti yapar, karaciğer enzimleri yükselir, prolaktin yükselmesine sebep olur, libido %98 azalır sonra bırakmak zorunda kalırsın. Kullanımına değmez dutasterid 3 güne 1 kullan daha iyi.

S

Sloccer

Üye
Doğum kontrol hapları oral olarak kullanılmaz losyon içine katıp hazırlayın aldactone birlikte daha etkili olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
11
Toplam ziyaretçi
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt