Soru Diane 35 Kullanımı hakkında sorum var

• Konuyu başlatan Hilal06
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 47
  • Cevap 1

Diane 35 Kullanımı hakkında sorum var

1
Merhaba arkadaşlar, polikistik over sendromum nedeniyle 2-3 yıl Diane 35 kullandım. Kullanımım sırasında saç dökülmem azaldı ve önlerden minik saçlar çıkmaya başladı. Ancak bir süre Diane'i bıraktım ve saç dökülmem tekrar başladı. Şu an 4. kutumu kullanıyorum ama dökülme devam ediyor ve bu durum iyice strest yaptı. Hemen öyle etki etmesini beklemiyorum ama ne kadar sürecek bu dökülme kafayı yiyecegim artık doktorlarda minox yazıp yolluyolar sadece bu dökülme dururmu bilen varmı? Başka hangi tedavi yöntemlerini deneyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1 6
1
Polikistik over sendromu ve saç dökülmesi bir çok bayanda sıkça yaşanan sorunlar. Diane 35'in etkileri kişiden kişiye değişebilir, bazen tedaviye yanıt vermeyebilir. Şu anki dökülmenin durması için doktorunla tekrar görüşmeyi düşünür müsün? Alternatif tedavi seçenekleri ya da destekleyici tedaviler hakkında konuşmak faydalı olabilir. Stresi yönetmek de önemli; belki biraz rahatlatıcı teknikler denemek yardımcı olabilir.
H

Hilal06

Üye
Merhaba arkadaşlar, polikistik over sendromum nedeniyle 2-3 yıl Diane 35 kullandım. Kullanımım sırasında saç dökülmem azaldı ve önlerden minik saçlar çıkmaya başladı. Ancak bir süre Diane'i bıraktım ve saç dökülmem tekrar başladı. Şu an 4. kutumu kullanıyorum ama dökülme devam ediyor ve bu durum iyice strest yaptı.

Hemen öyle etki etmesini beklemiyorum ama ne kadar sürecek bu dökülme kafayı yiyecegim artık doktorlarda minox yazıp yolluyolar sadece bu dökülme dururmu bilen varmı? Başka hangi tedavi yöntemlerini deneyebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

D

Durubeyaz

Üye
Polikistik over sendromu ve saç dökülmesi bir çok bayanda sıkça yaşanan sorunlar. Diane 35'in etkileri kişiden kişiye değişebilir, bazen tedaviye yanıt vermeyebilir. Şu anki dökülmenin durması için doktorunla tekrar görüşmeyi düşünür müsün? Alternatif tedavi seçenekleri ya da destekleyici tedaviler hakkında konuşmak faydalı olabilir. Stresi yönetmek de önemli; belki biraz rahatlatıcı teknikler denemek yardımcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt