Soru Diane 35 kullananlar cevap atarsa sevinirim

• Konuyu başlatan ferhannb
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 140
  • Cevap 2

Diane 35 kullananlar cevap atarsa sevinirim

1
Merhaba arkadaşlar, diane 35 aldactone losyon kullananların saç çıkarıp çıkarmadığını merak ediyorum. Proscar kullanmama rağmen saç dökülmem hala devam ediyor ve saç seyrelmesini önlemek için etkili bir çözüm arıyorum. Antiandrojen etkisi için Aldactone ve Diane 35’i birleştirerek bir losyon yapmayı düşünüyorum. Bu losyonun etkili olabilmesi için hangi oranlarda bu maddeleri kullanmalıyım ve nasıl hazırlamalıyım? Ayrıca, bu tür bir karışımın yan etkileri hakkında ne tür deneyimleriniz oldu? Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Losyon pek işe yaramıyor östrojen oranı düşük kalıyor. Yapabilirsiniz saf toz estradiol bulup merhem formunu yapın bu şekil daha hızlı etki edebilir.
F

ferhannb

Üye
Merhaba arkadaşlar, diane 35 aldactone losyon kullananların saç çıkarıp çıkarmadığını merak ediyorum. Proscar kullanmama rağmen saç dökülmem hala devam ediyor ve saç seyrelmesini önlemek için etkili bir çözüm arıyorum. Antiandrojen etkisi için Aldactone ve Diane 35’i birleştirerek bir losyon yapmayı düşünüyorum.

Bu losyonun etkili olabilmesi için hangi oranlarda bu maddeleri kullanmalıyım ve nasıl hazırlamalıyım? Ayrıca, bu tür bir karışımın yan etkileri hakkında ne tür deneyimleriniz oldu? Bilgi ve önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

L

Lahmacun

Üye
Bu losyonu yapmak için uğraşma estradiol losyonı kullan çok daha etkili çokta yan etkisi yok destek amaçlı fayda sağlıyor. Ama oral antiandrojen kadar etkisi olacağını düşünmüyorum.

N

Nexo

Üye
Losyon pek işe yaramıyor östrojen oranı düşük kalıyor. Yapabilirsiniz saf toz estradiol bulup merhem formunu yapın bu şekil daha hızlı etki edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
12
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt