DHT Blocker şampuan önerisi olan?

• Konuyu başlatan Luiz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 446
  • Cevap 3

DHT Blocker şampuan önerisi olan?

1
Arkadaşlar market şampuanları kullanmak istemiyorum, şampuan olarak ketakonazol şampuan kullanıyordum saçımı çok kuruttuğu için bitkisel DHT önleyen şampuan denemeyi düşünüyorum. Piyasada bütçeyi çok fazla aşmayan dht bloke eden şampuan önerisi yapabilir misiniz? Boş bir şampuan kullanmak yerine bu tarz şampuan kullanmak daha faydalı olmaz mı. Kullandıklarını, varsa öneri alabilir miyim?
3 6
1
Şampuan seçiminde dht blocker olması pek önemli olmasada kullandigim revigen şampuanı önerebilirim. Kendi saçına iyi gelen sürekli kullanacağın bir şampuan seçmen gerekir
L

Luiz

Üye
Arkadaşlar market şampuanları kullanmak istemiyorum, şampuan olarak ketakonazol şampuan kullanıyordum saçımı çok kuruttuğu için bitkisel DHT önleyen şampuan denemeyi düşünüyorum. Piyasada bütçeyi çok fazla aşmayan dht bloke eden şampuan önerisi yapabilir misiniz? Boş bir şampuan kullanmak yerine bu tarz şampuan kullanmak daha faydalı olmaz mı. Kullandıklarını, varsa öneri alabilir miyim?

C

couza

Üye
Ducray şampuan kullanabilirsin ben kullanıyorum memnunum ama şampuanla DHT üzerine küçükte olsa faydası olduğunu sanmıyorum sonuçta saçta 3 dakika bekleyen bir şey nasıl emilim olacakki yani ciltte geçirgenliği yok çünkü.

A

Alcapone

Üye
En iyi dht şampuan kullanmak istiyorsan şampuanın içine 6 tane 500 mg aspirin kat hem pgd2 ingibe ediyor hemde çözücü etkisinden dolayı yağlanmayı önlüyor

D

dünyahali

Üye
Şampuan seçiminde dht blocker olması pek önemli olmasada kullandigim revigen şampuanı önerebilirim. Kendi saçına iyi gelen sürekli kullanacağın bir şampuan seçmen gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt