DHI ve FUE hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan cetin61
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 402
  • Cevap 6

DHI ve FUE hangisi daha iyi?

1
Merhaba arkadaşlar saçlarımı ilaç, prp ve losyon tedavisi ile kurtaramayacağımı anladım ve ekim yaptırmaya karar verdim. Resimde gördüğünüz saç seyrekliği için DHI mi yoksa fue tekniği ekim mi daha iyi sonuç verir? Bu yaz bir çok ekim merkezi ile görüşme yaptım kafam baya karıştı. Kimisi 3000 greft yeterli diyor kimisi 5000 greft diyor çünkü olanlar da gidecek dedi kimiside sadece ön bölgeye DHI tekniği ile 3500 - 4000 greft ekeriz. Bi yerde ilk önce medikal tedavi daha sonra ekim dedi. Donör bölgem yeterli saç kalitem iyiymiş açıklık için yeterliymiş. Saç kalitesinin iyi olması donör bölge içinde iyi oluyormuş greft alınması çok fark edilmemiş. Benim fikrim sadece ön bölgeyi sıkılaştırmak proscar ile korumak. Dhi yöntemi ile ön bölgeye ekim yaptırmayı düşünüyorum. Yaşıö 34 daha önce ekim yapmadım. Sizlerin de yorumunu bekliyorum. [ATTACH type="full" alt="IMG_20220726_203926.jpg"]1554[/ATTACH]
6 6
1
[QUOTE="Chemist, post: 4800, member: 52"] Bende medikal tedavileri araştır en azından mevcutlar biraz güçlensin derim bu saçlar kurtarılabilir [/QUOTE] Proscar 1 yıl kullandım etki etmesi sıklaşma sağlaması minoxil saçları seyretti, procapil kullandım işe yaramayacağını anladım etki edecek bir tedavi var mı?
C

cetin61

Üye
Merhaba arkadaşlar saçlarımı ilaç, prp ve losyon tedavisi ile kurtaramayacağımı anladım ve ekim yaptırmaya karar verdim. Resimde gördüğünüz saç seyrekliği için DHI mi yoksa fue tekniği ekim mi daha iyi sonuç verir? Bu yaz bir çok ekim merkezi ile görüşme yaptım kafam baya karıştı. Kimisi 3000 greft yeterli diyor kimisi 5000 greft diyor çünkü olanlar da gidecek dedi kimiside sadece ön bölgeye DHI tekniği ile 3500 - 4000 greft ekeriz. Bi yerde ilk önce medikal tedavi daha sonra ekim dedi. Donör bölgem yeterli saç kalitem iyiymiş açıklık için yeterliymiş. Saç kalitesinin iyi olması donör bölge içinde iyi oluyormuş greft alınması çok fark edilmemiş. Benim fikrim sadece ön bölgeyi sıkılaştırmak proscar ile korumak. Dhi yöntemi ile ön bölgeye ekim yaptırmayı düşünüyorum. Yaşıö 34 daha önce ekim yapmadım. Sizlerin de yorumunu bekliyorum.

IMG_20220726_203926.jpg

H

Hairs

Üye
DHİ ve FUE aynı teknik. Şimdiye kadar sadece iki türlü ekim tekniği çıkmış. Biri fue diğeri fut tekniği.

DHI ve fue ikisi donörden tek tek greft alma esasına dayanır. Fut ise şerit kesitler halinde.

Sana tavsiyem manuel alım yapan, bilindik bir yerde ekim yaptırman.

C

cetin61

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manuel alım yapan yer kaldı mı?

C

Chemist

Üye
Bende medikal tedavileri araştır en azından mevcutlar biraz güçlensin derim bu saçlar kurtarılabilir

W

White

Üye
bence sen arkadaşım dediği gibi manuel eken yerleri araştır motor kullandırtma

C

cetin61

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende medikal tedavileri araştır en azından mevcutlar biraz güçlensin derim bu saçlar kurtarılabilir
Proscar 1 yıl kullandım etki etmesi sıklaşma sağlaması minoxil saçları seyretti, procapil kullandım işe yaramayacağını anladım etki edecek bir tedavi var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
40
Toplam ziyaretçi
65

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt